Get the Promo via RM…

IMG22273

masih lagi citer pasal anak2 and family, i didnt go out so i dont hv much stories on shopping, make up or event. event ni memang tak leh kuor yang oi lam RM unless for advertorial purposes. so banyak2 cover eventpun kena lah tunggu the entry is up yeah. so it s an exam week for the kids. Gegirl tetiap minggu twice a week till end of the year memang ada spelling and ejaan. budak umur 6 taun nih kat tadika lagik, biasanya apaknya yang check spellingnya, some more i was tight with MFB session so balik bila budak2 dah abih study malam.

but on Sunday aku tak menahan, baru nak lelap mata, si Sirman dok pelangkung kongkang pc rumah. makanya mak jadi cikgu yang paling garang di alam bumi ni. ooo u donno, i m so garangggggggggggg!

sampai nangis2 lah gegirl coz kedaung sungguh spellingnya. Clown jadi Crown hahahahah….wa bercinta tol. but after hours and hours, dia dapat jugak the 6 words nak menjawab hari isnin nih. i hv promised her, if she gets all full mark in her spelling, for every weeks, ha kompem leh dapat adiah toys. ini aku bagi plak toys…ye motivation bergantung pada kerja and jobs and commitment memasing.

IMG22271

same goes to abang. aku nampak lagi merah2 tang mandarin dia lagik, ha siap. anak aku ni sekolah cina kak oi, tu pasalnya anak melayu tak semua yang masuk2 je leh pandai ngan mandarin, so manjang je memerah dia nya mandarin. adalah biru tapi jaranggggggggggg. so kena sogok, if he gets the blue, he gets the expensive toys that he wants. Sunday rumah aku tak on tv langsung, no cartoon and no games for depa. dedua kena belajar. at nite after dinner, abang sambung belajar through Score A pulak. siang memang aku suh dia ngadap the actual books, buat revision from the assessment books but yang Score A pun kena jalan jugak.

apa tu Score A – pi google else pi carik the lady of Score A yang sponsor Abang at least till August- Puan Amy @ Sweetdarling yerk for Score A details at 017 2667113 . pastuh aku kena tunggu orang lain sambung sponsor Score A nih pulak (sapa2 nak promo Score A boleh Contact Red but not via comment button yek).

Some will ask, napa aku x beli sendiri jer Score A nih, why would i do that if u get the promo in RM and i get the service? Everybody wants to be featured in RM…so it s all win win situation. Itu pasal namanya promo yang oi…itu jugak cara menjana income via blog :)

Contact Red if you need to be featured in RM.

Comment: 24