Waktu Bonda di Mekah …

kenangan 150

front row, 2nd from the right (brown handbag)

27112009149

the right ujung sekaliiiiiii

kenangan 145

the black jubah, left side, yang ngah dok menulis

kenangan 137

yang pakai sunglasses lah sapa lagik….

bagi laluan kat mak ajah aku boleh? mak aku kay, mak RM. mak aku yang sokmo baca citer aku lam papers majalah, tengok tv anaknya ni hah tapi tak pernah nak puji. dia puji belakang anaknya jer….paling den sodeh syahdu dengar…ni aku terdengar kay, coz we were in sedara’s house bila mak terpuji2 anaknya si merah nih..oh kembang2 aku. tu pasal mak x suka puji anak2nya ni hah dedepan…

masa aku nak beranakkan dedua anak, dari awal sampai ujung mak aku tunggu, tetiap ari datang dok spital sama, jaga lam pantangpun mak aku yang buat, datang pagi umah aku, petang dia balik. oh mak ai lap u makkkkkkk!!!

btw mak aku memang tetiap taun pi rumah Allah, pak aji aku pun sama. taun nih pun depa pi lagi, but usually depa jarang pi together2, biasa abah aku pi tengah taun waktu cuti sekolah and mak ajah pi ujung taun bila bulan ramadhan. as always. eh gambo mak aku pakai sunglasses tuh coz matanya x berapa ok yer, dia x leh kena panas, sejak 2,3 taun nih tu yang kuor umah jer mmg kena ada kaca mata itam..

i got these photos from Sirman, which he got from the ustaz in the same agency yang mak aku pergi. yelah makpak aku bukan internet nya orang. so anak menantulah yang kerojerkan…since in RM i hv so many entries, i put this entry special for mak mak…and mak ajah ku, and mak mertua ku hahahahah, sekali arung. oh to mak mertua ku, ok ok this weekend kitorg balik mak…this wkend takdak event :)

Selamat Hari Ibu ye sumer :)

Mother’s Day is coming, i think i m going to buy something else for our both mothers. taun lepas adiah bday diorg kitorg bagi handbags, taun nih mau bagi apa ek. ado idea? asik handbags jer diorg dapat….nak bagi hp bukannya mak aku jenis gadget, hp lama gak dia suka pakai. apa ek?

IKLAN: to my kids, bagitau kat bapak korang, mak korang nak hadiah handbag yekkk.

nak bawak pi makan kang sumer anak cucu menantu lain nak ikut huii ngaco je korang, apa ek apa ek ek ? ado idea dok? tetiba bila buat entry ni takde idea nak pikir tang ole-ole…

Comment: 46