Artis meletup2 di Astro Berbuka Puasa!

IMG_1423

baju kurung raya yang dok pusing2 pakai banyak kali, kainnya sedap and anw, again aku kan tak banyak baju kurung, so recycle sajorr…sekali lagi tokojut budak2 opis den tengok aku berbaju kurung. huh! sebab ado event dan ikut tema, makanya aku sarung, kalo idak mau pi beli baju yang mahal RM499 tuh gamaknya and pakai terus buat raya…

IMG_1450

gambar ni rasanya 2 dalam satu, dia nak amik gambar make up mata aku and dia nak amik gambo Rozita Che Wan

IMG_1451

opppsss sahih! dia bukan amik gambar aku!

IMG_1464

Shca yang comel pinky

IMG_1470

Akim AF7

IMG_1471

Jimmy Shanley dan tunang

IMG_1481

Along & Zila

IMG_1497

Ekin Mawi in brown pulak kali nih…sedondon je diorng yek..

IMG_1500

yang aku kenal Along, Zila, Mawi, Ekin & Akim jer…

IMG_1515

ah sudah apa ke nama pelakon nih? suaminya producer TV3 kan..with daughter…

Anita Baharum

IMG_1533

arrival of Ziela Jalil and Erra Fazira

IMG_1547

Sarimah the host

IMG_1554

Shahir AF8 and Akim AF7 nyanyi lagu raya

IMG_1559

aaaa sapa kata kita bloggers je amik gambar sendiri, pelakon terkenal diva divu pun kay!

IMG_1567

ok aku ilang ingatan nama dak hensem AF nih, tapi kening diaa bertobek.. ke trend?

Aril AF7

IMG_1584

cheeckbones Erra naik sungguh, ni blusher kena pandai pusing, shading pun kaw2 nih…

IMG_1590

tak tau lah apa nama group nih…

AF8

IMG_1594

Azza Elite and Rozita Che Wan

IMG_1653

Ya Allah ada je mamat ni nak nyelit ngan Rozita gak! Wan aka Beautifulnara…siap ke main, kali ni dia ngan Sirman lak!

IMG_1628

Aza Astro yang cute, saya cayang awakkkkk!!

IMG_1629

Pak Nil…

IMG_1632

Fiza Elite…yang sebelahnya tu aku baru baca majalah tengok umah dia yang lawa gila, tapi terus dah lupa apa namanya weih!

IMG_1659

eh eh us the gang under Aza/Tammy’s Astro nya invite…

IMG_1618

anak2 yatim dari Sg Penchala bersama artists dan management of Astro

IMG_1662

Wan dan tunang, Lin, Naf and husband, my insurance agents yek dedua tuh… Aza Astro & RM…

Astro Berbuka Puasa jemputan untuk media dan celebrities juga anak2 yatim diadakan di Bora Asmara, Kg Sungai Penchala. Sketnya punya jauh hai, aku kuor sharp, 50 min je sangkut area KLCC. Sirman dah melanguk tunggu aku kat sana, later after that baru Beautifulnara + konco sampai….

Makanan bukak puasa banyak gila varieties, ai pakai kasut tinggi gila, tak kelaratan nak turun naik tangga pi amik makanan, so Sirman as usual sambil snap gambo dia pi amik makanan for us. Tonton Astro nanti untuk Macam Macam Ada di musim raya nanti. Buka puasa ni sempena mempromo Tayangan Meriahnya Raya di Astro! mcm2 citer2 melayu ada time raya ni nanti :) Tok Ti punya show pun ada… sukaaaa!

argghhh tengok gazette memang kelakau2 kooooooo cerita musim raya nih, siap lah korang, ado yang tak pi beraya dok ngadap tv semedang. eh eh, ulangan kan ada, beyond pvr kan ado jugak ngehhhh :)

ada nanti entry celebrities + handbags hehehehe mau mau dok?

ooo kali ni dlm 200 keping gambar jer Sirman snap, dia malas, lgpun dia ckp dia nak layan makanan yg banyak tu hahahhaa… tapi dlm sibuk2 mkn sempatttt gakk tuuhhh…

IMG_1650

Pasangan Paling Meletup Abad Ini… amboi kemain sedondon yek! bercekak pinggang! isk isk :p :p

DD RM nak campak manaaaaaa?

Comment: 51