Catwalk selamba jer…

IMG02906-20100928-1314

get me teh tarik + nasi ayam, i ll be very late….

eh nasi ayam ada ke? bantailah, janji yang mudah ngap2…tak nak yang remeh temeh nya nasi kay

hahhahaha demand kan. aku dah kelambatan, so that was my quicky lunch. client belanja… :) more business hopefully! tq client muahs muahssss!

IMG_5173

segan nak snap kat luar, malu orang tengok so snap dari awal pagi waktu nak kuor umah hehehe…tq gegirl :)

IMG02907-20100928-1314

u will see me with this red caftan today for the event coverage….wah liao. sumpah jadi tumpuan betul pakai caftan merah menyala ni kat klcc lah wei! i tot to wrap up dalam bungkusan baju putih aku tuh, so salin kat opis lah nanti after work. but in the morning aku tried tengok, alah selamba kodok je lah pakai ni pi opis. sekali hamik ko!

dari mamat2 akak2 kat lobby tower 2, abang2 polis bantuan klcc yg jaga scan machine, budak2 opis aku baik lelaki baik pompuan, turun pulak makan kat aseana, pi pulak MO for some business matters. masyallah! memang terbaik lah ko kena chop artist klcc! gila kau, dahlah merah, caftan plak tuh. lawa dah tentuuuuuuuuuuu **uhuk batuk**

oh saya tak pakai make up mata langsung. jam tangan pun lupa. rantai pun lupa. gelang apatah lagi. mata jer biru, lain tarak. but bila dah kat sampai Sri Pentas baru aku touch up lah…

anw, wpun orang dok pandang2 kejelitaan dan kecantikan caftan merah tu dibadanku, tapi aku tetapppppp gak jalan divadevato. wa selambaaaaa! wear and carry with confidence. kalau dok tergagap2 takutlah seganlah, eh bukan aku ler tuh. cantik weih kain red caftan nih. patut pakai masa Astro Raya Open House kan…boleh terlupa!

takpe takper…Astro tak nampak, Media Prima nanti nampak :)

Cuma tu lah, segan plak nak berdiri suh orang amikkan gambar hahahahaha…..ater dah jadi tumpuan sangat kan. Ada banyak kaler caftan yang MyBajoo keluarkan, of cos the red is mine! Check out  MyBajoo or MyBajoo Facebook.

Comment: 21