Selling the Canon DSLR lens…!

IMG_5424

padanlah dia nak sangat lens baru nih, meletup ko gambar!

IMG_5426

tak meletup pun aku cakap top top top gak! entahlah aku bukannya pandai pasal camera segala nih, yang aku tau, gambar kena full, gambar artists yang kita amik kena detaily, gambar aku kena cun!

IMG_5430

ni dari lens yang bukan dia beli rasanya nih…coz banyak nau yang dia tried kan…

IMG_5443

aku pun tak tau lah apa lens yang sirman beli tuh, yang aku tau lens tuh adalah way latest and better from the current one….pakcik tu ada banyak jenis lens lah, yang panjang yang pendek yang zoom in out yang apa segala sumer dah ada….

IMG_5454

so sebab dah banyak nau ada…he wants to let go one of the lens in hand. lens tu pakai sekaliiiiiiiiiiiiii jer dulu tahun lepas sejak tuh dah tak pernah berpakai. dia malas nak tukar2 lens lah bila amik gambar kat event. tu pasal dia nak beli lagi satu body DSLR, so dah siap2 ada lens panjang pendek di kiri kanan dalam each body. wah ko!

IMG_5494

so sapa mau beli the Canon DSLR lens nih, details:

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS Lens + UV filter + lens hood. Sangat jaranggggg pakai. Asking price = RM600

- beli june 2009 – http://ashterix.blogspot.com/2009/06/bila-tangan-gatal-memetik.html
- contoh tangkapan guna lens ni – http://ashterix.blogspot.com/2009/06/zoo-taiping.html
- lens digunakan kurang dari 10 kali jer.

More details ada di Shop@RM. Thanks.

LENS SUDAH SOLD YER!

Comment: 26