Tupperware Samsung Galaxy Giveaway!

48hours sponsored post :)

IMG_1906

YESYESYES!! Tupperware is backkkkkkkkkkk!! Tupperware is back in RM!!

Selain dari merah, antara product yang paling vass di RM ialah Tupperware, hah ini bukan pertama kali, ini adalah kali ke 3 Tupperware kembali di layar merah. Betapa kuatnya kuasa cinta RM dan Tupperware. Dan betapa berjodohnya Tupperware dan RM.

Let s straight to the pointlah yek.

Nak menang Samsung Galaxy Tab?
Bukan satu tapi 3 bijik Samsung Galaxy Tab untuk setiap seorang!

Nak menang Tupperware hampers?
Bukan juga sorang tetapi mungkin lebih dari 3 orang!!

Hanya menggunakan petikan jari dan mobile korang jer…..

The steps:

Pi Aquaria KLCC
Carik Redmummy ngah dalam underwater Aquaria nih…

IMG_1841

Hah macam dalam gambar nih! Dalam Tupperware tu ada Samsung Galaxy Tab yang setitik air Aquaria tu tak masuk pun dalam airtight Tupperware OT Canister! Betul ler cite aku nih! Hebat tak hebat Tupperware kita?
Bukan tipuware yek!
Ahhaahhaha

Acah jer. No lar. Tak yahlah sampai susah payah gitu sekali.
But fyi, Tupperware is displaying these containers dengan dalamnya ada Samsung Galaxy Tab. Kerja kamu yang sebenarnya mudah sahaja.

IMG_1875

Send SMS to this number 012 783 0790.

Just send your sms tak kira berapa banyak number apa saja sekalipun to that number and bagi butiran details korang. Itu sahaja. You can start sms’ing NOW coz tarikh tutup adalah pada 31 May 2011.

Kak Red, biar benar number tu masuk ke dalam Samsung Galaxy Tab in the tupperware tuh? Kan ada air dalam tuh? Bila masa charging?  Camne nak tau pemenang?

IMG_1889

Momantai, setiap malam pihak Aquaria/Tupperware akan mengeluarkan Samsung Galaxy Tab dari air tight tupperware tuh untuk charging and mengambil number yang telah dismsed oleh korang, untuk sms yang ke 100, 200 dan 300 seterusnya, terpilih sebagai pemenang hamper Tupperware! (in running to win Samsung Galaxy Tab)

Dan mana tahu mungkin mereka akan memilih sehingga beribu numbers sms. Coz tarikh tutup kan lama, ada sebulan lebih dari sekarang!

Tapi kalau korang ke Aquaria, jangan lepaskan peluang melihat the Airtight One Touch yang dipamerkan di dalam Aquarium Aquaria.

Di sini letaknya Samsung Galaxy Tab, direndam di dalam air aquarium bersama Airtight One Touch Tupperware.

image

Korang kalau tak caya korang buat sendiri lah, amik Tupperware korang and rendamkan dalam air baldi korang, masuk idak air dalam tupperware tuh? Masuk tak???????? berani ko kata masuk! Mana ada masuk air, setitik palit pun tidak masuk. Itu ajaibnya Tupperware!

Dan macam saya yang dapat berderet Airtight One Touch Tupperware ni mungkin juga menjadi milik kamu. Eh korang ingat, harganya macam beli tipuware? Yang mahal punya tipuware tu pun tak sebagus dan sehandal Tupperware nih tau. I ve been the user of Tupperware fo soooooooooooooooooooooo many2 years! Memang bertuah badan dapat berjodoh dengan tupperware kembali.

So chances kamu ada, grab it, saya tak layak masuk. Kang bias hahahaha!

Hah nama area tempat depa letak Samsung Galaxy Tab nih is Deepforest of Aquaria.

image

Tupperware yang tidak mudah masuk angin, walau berapa lama pun ko letak keropok or biskut kerap kerup. Tak yah cakap aku propah, sapa2 yang pakai Tupperware memang tau yang brand nih memang takkan menyesal beli punya. Tu pasal dulu walaupun berdikit2 aku menabung beli jugak Tupperware, in fact dulu orang pakai untuk raya letak kuih raya dalam glass bekas yang ke main gah, tapi aku pakai bekas Tupperware jer coz ada yang khas untuk letak kuih raya.

Hah punyalah suka nau ngan Tupperware. Lagipun my big sister is the agent of Tupperware gak tapi takde nya nak dapat harga sedap dari dia pun, tetap beli dengan harga biasa pun takde masalah, kalau dah comfortable ngan Tupperware, memang as I said, berdikit2 dahulu then dapatlah hasilnya.

Selepas pulang dari Aquaria, saya dibekalkan lagi dengan Tupperware One Touch AirTight kaler oren menyala2, not just that, the tapau set too in green. Bukan tu jer, Baby gift bottle set pun dapat jugak. Ni yang aku lagi nak tambahkan anak iskk…bilalah nak mengandung lagi nih weiii!

IMG_1895

Selama 3 bulan inilah AirTight One Touch Tupperware yang didisplaykan di dalam aquarium Aquaria. Selepas 3 bulan keropok2 di dalam Tupperware tu akan dikeluarkan. Ngap ngap still sama rasanya masa dimasukkan di dalam Aquarium tuh dulu. Your task is very simple, nak dapatkan the Samsung Galaxy Tab atau hamper Tupperware hanya perlu SMS sahaja!

image

SMS je lah sambil2 nak tidur tuh, ngah berjalan tu ker, resend jer bape banyak kali pun, takde harga sms mahal pun, ikut telco service of sms yang korang pakai tuh. So siap2 resend jer sms tuh and mana tau, korang bawak pulang Samsung Galaxy Tab and jugak hampers Tupperware yang boleh mencecah ke ratusan dan ribuan ringgit :)

IMG_1882

SMS to 012 783 0790 and Like the FB of Tupperware

Kalau kamu salah seorang yang menang Galaxy Tab, bilang Redmummy yek :)

Comment: 55