RM is going to Perth!!

Eh ini pun sponsored post yek, so scroll down pls :)

IMG_4792

Lepas puas berjalan ke Gold Coast dan Sydney, now saya nak pergi Perth pulak hiks. Korang jangan jeles yer. Nanti saya share-share la kat sini pasal Perth pulok dok :)

IMG_5127

Tapiiiiiiiikann nak pergi Perth ni saya kenalah menang AirAsia Perth Contest ni dulu lorrr. So maknanya bukan saya sorang jer boleh pergi Perth ni, korang semua pun ada chance boleh pergi Perth jugak!

IMG_5135

Ok Kak Red, kitorang dah teruja dah ni nak pergi Perth ni. Cepat cakapppp how do we participate???

Sabar sabar…. Ok macam ni…

image

There are 4 different sculptures at 4 different places macam gambar atas ni. Apa yang korang akan jumpa nanti ialah:

1) Giant Lobster: Pavilion, near TopShop and La Bodega
2) Fremantle Prison: OneUtama @ GSC Cinema, 4th Floor
3) Sealions: One Utama @ New Wing, 1st Floor
4) Surfboards: Sunway Pyramid @ LG2, near Watson

Apa yang korang kena buat pulak ialah to snap picture korang ataupun bersama-sama kenkawan or sedara mara pun boleh. Tangkap gambar tu kena la masuk sekali dengan one of the ambient structures tu. Nak tangkap gambar dengan empat-empat structures tu pun boleh, tapi the winner will be based on the most creative picture!

Kemudian email gambar tu ke facebook@airasia.com dengan subjek “AirAsia X flies to Perth!”. Jangan lupa include sekali details korang seperti Nama, Contact number, Email address dan IC.

Nanti juri-juri AirAsia akan memilih 5 gambar yang paling creative untuk diuploadkan ke AirAsia’s FB dan the 4 most voted pictures akan terbang ke Perth :)

167_1106

Ha saya dah start posing dah dengan Giant Lobster kat Pavilion :) Actually saya nak panjat duduk atas lobster ni berposing tapi security guard tu tak kasik la pulak. Lepas ni nak pergi the other 3 locations tu pulak. So apalagi, pandai-pandailah korang berposing dengan gaya yang paling creative ya.

Ooo btw the winners nanti boleh la bawak partner masing-masing. So kalo korang menang nanti tak tau nak bawak sapa, boleh la bawak saya hahahaha :)

For more info on term & conditions please visit AirAsia’s blog. So jommmmm serbu tempat-tempat tu… jangan lupa bawak kamera pulak!

IMG_5146

Cakkkk…. hendak-hendak saya menanglah. Amin  :)

Khidmat pesanan masyarakat AirAsia is brought by Redmummy.com

Comment: 19