Trudy & Teddy Tea’s Party Party Party!

48hours sponsored post, pls scroll down for new updates :)

IMG_8998

wah Khayr pakai baju baru ek…lor kasut tak pilih lagik?

IMG_9077

Yang combination black and white ni aku suka sei!

IMG_9027

I was not around for 2 weeks, coz kami berada di Australia, tapi nasib baik my sister Nana boleh attend on behalf of Red Family. Actually anak2 aku pun tak layak untuk attend nih coz Trudy and Teddy ni pakaiannya more to untuk budak bawah 4 tahun. Hanya anak2 my sister Khayr and Zara je yang layak, tu pasal untuk first post arituh, depa yang dimodelkan…

But that s ok, memang wajiblah kalau Nana’s family yang hadhir. Rezeki anak-anak depa.

IMG_9029

Alahai comeinya Zara…baru bangun tidur ke nih. Cantik betul baby kecik ni tau pakai dress hitam putih. Di Trudy and Teddy Tea Party invititation, ada macam2 activitiy, yang paling wajib ialah Dress Up Beautifully dan pemenang untuk Little Best Dresser title akan pulang dengan prizes worth of RM500!!

Cayalah.

Oh anak2 buah ai tak menang :(

Zara dah tentulah tak leh nak catwatlk, dia baru jer pandai meniarap. Khayr pulak tengah demam actually tuh, but datang jugak coz bila dengar ada macam2 activities untuk budak2 sebayanya.

IMG_9021

Khayr yang masih demam and Zara yang comel….dedua sedondon amik kaler hitam putih. Nice combinationlah tu Nana. Coz masa first batch hari tuh depa dapat putih and earth colour, now tukar ke hitam pulak. Not bad.

Tunggu Red Baby keluar pulak yek….Red Baby pulak pakai Trudy & Teddy :)

Sebab tu lah gambar2 waktu party tak berapa IN, coz my BIL bukan blogger hahahaha, dia tak tau apa yang nak kena dicapturedkan. But not to worry, saya dapat supply gambar dari Trudy & Teddy itself…as per below :)

image

memang havoc ramai betul orang yang register to participate the parade actually. My sister’s family pun sibuklah sama….thanks Nana for attending this on behalf of Redmummy

image

semua orang pulang dengan goodie bags berharga lebih dari RM300 bersama minum petang yang enak2 disediakan…

image

Activities yang kids dok leka buat, shape your imagination workshop dan caricature service

image

but of cos paling best ialah memilih pakaian untuk anak2 kecil, dengan bantuan dari staff Trudy & Teddy, anak2 kecil pun pandai gak nak bergaya nak pilih apa yang depa pakaikan ye dok….Thanks to Trudy & Teddy’s team yang helping out my sister’s family on behalf of Redmummy’s team gak.

Kalo aku ada, hish, mau aku main amik amik amikkkkkkkkkkkkkkk je kau!

image

Dan kemunculan khas dari model Trudy & Teddy, mak datuk depa pakai anak omputih lagi ler geram ahhahaha! takde lah, mana2 anak kaler apa pun comei, ha tengok sapa yang menang tuh. Ada little boy from Chinese gene lagik yang menang, bukan anak omputih tau. Congrats little boy, dapat hadiah worth of RM500 gitu!

So jangan termiss dapatkan pakaian anak2 kita, sedap dan yang paling penting selesa dan looks smart for them to wear, di lokasi2 kat sini yek. Mana tau, rezeki kamu menang pulak untuk the next contest or parade by Trudy & Teddy :)

Klang Valley Penang Kuantan
Isetan Gardens Jusco Queensbay Mall Parkson East Coast Mall
Isetan KLCC Parkson Gurney
Isetan Lot 10 Kota Kinabalu
Jusco AU2 Melaka Parkson One Borneo
Jusco Bukit Tinggi Jusco Bandaraya Melaka
Parkson Alamanda Parkson Mahkota Parade Johor
Parkson The Mall Jusco Tebrau City
Sogo KL

Nah…

Ada rezeki insyallah, Red Baby yang dalam perut ai pun boleh pakai sama gak apparels nih and check out the Trudy & Teddy’s Facebook page for latest update!

Khidmat pesanan masyarakat Trudy is brought by Redmummy.com

Comment: 19