Clarins The Shaping Facial Lift!!

48hours sponsored post :)

IMG_2638

aku kalau cerita make up ke skincare memang IN semedang!
I look so thin kan dalam gambar nih. Yelah masa ni baru early preganancy, just announce to public, rangka muka masih ada lagik :)

hah lupakan muka ai yang orang kata ‘amboi kak red sejak pakai Clarins dulu, bukan main lagi muka ko ke main seri mengandung yek’

oh  haimeh? :)

IMG_2628

Ini namanya exercise cermin. Korang amik cermin muka semua……….now now. Buat ikut apa yang aku cerita nih. Kang senang memaham.

Dongak ke atas, tengok apa, wah nampak muda belia kan? Nampak cantik cun je ye dok?
Betul tak???????

IMG_2620

now cuba head down macam nih pulak…cermin muka tu letak kat peha korang, and pandangkan muka ko ke bawah, ngadap cermin tuh…

IMG_2624

hah nampak apa?
Double tripple chin!!!!

ini le muka korang kalau tak menjagaaaaaaa! Belum patut masanya untuk dapat double chin, hah dapat ler pulak berisi macam nih. Ini adalah wajah korang bukan untuk sekarang, tetapi 10 tahun akan datang, yang akan jadi begini kalau tak dijaga dari sekarang…

Untuk mengurangkan supaya kita tak jadi macam kat atas nih, meh ai kenalkan you all, the long lasting ever a product from Clarins, the Shaping Facial Lift! Ini bukanlah product baru Clarins,dah over 10 years ada kat market but kita nak push it supaya orang kenal lagi coz kalau tak, orang tak tau bahawa dalam Clarins ada satu rahsia yang bijak dikongsi bersama.  Some more Clarins adalah pioneer dalam mengintroduce product nih and dahlah tu, Clarins juga yang menggunakan natural plant extracts untul release fats etcs.
The Shaping Facial Lift nih untuk menjadikan facial contours kita lebih puffinessa and tegang, apatah lagi untuk menjadikan shaping muka kita seperti yang kita idamkan.

Yelah ada orang muka bujur, ada bulat, ada lebar pun ye dak.  Sebenarnya the product is a formula yang mengurangkan fat muka kita nih, buat muka kita kecil sedikit dan nampak photogenic takde lah at one angle jer bila amik gambar.

Apapun, the main reason is to make you healthy and have a beauty ideal face.

IMG_5357

So cara nak pakai tuh, ada 5 steps, eh tapi tak sampai 3 min pun kita buat pagi dan malam sebelum tidur tuh. Posture duduk macam I duduk tu, tangan begitu, place korang punya forehead tu kat palms and gently massage kat dahi tuh…..

IMG_5376

Kemudian, the same step tapi letak tapak tangan tu all over the eyes pulak..ini untuk minimiza kan dark circles kat muka mata kita.

IMG_5364

Untuk cheeks pulak, sama dengan yang konsept adi tapi make sure tapak tangan kita nih dapat rasa kat hidung and pipi.

IMG_5378

Gerakkan lagi tangan kita untuk pipi dan jawline pulak yek….

IMG_5362

last one nih untuk neck dan telinga kita. Apply pressure dengan full weight of the head kita tuh untuk enhance drainage, refine facial contours

dah bolehlah tidur, 3 min done. Untuk pagi pun sama jugak.  Hang kena pakai Shaping Facial Lift selepas toner and eye care kita yek, sebelum ko pakai serum or moisturizer.

image

Ingat yek the Shaping Facial Lift nih dicipta khas untuk Asian people like kita nih. Khas untuk wanita, kalau ada lelaki nak pakai, oh boleh jugak.  Nanti bila you all pakai, at least dalam masa 4 weeks tu you boleh rasa ada perubahan kat muka kita by 15.9% and kalau chin pulak by 14.7%.

Perubahan ni kira bukanlah nampak runcing benau muka kau, tapi daripada ko pakai yang mengarut ala botox ke hapa sumer tuh, baiklah pakai nih.

Sapa pernah jumpa saya dalam masa 2 bulan nih, perasan tak muka saya nampak tegang.Tegang punya muka tu memang ketara tau, hah sebab aku pakai ni ler….Memang over 70% wanita mengatakan bahawa selepas memakai the Shaping Facial Lift, their facial contours are more clearly defined.

image

Betullah ko kak red sejak mengandung ni memang seri pregnant sungguh, tak macam masa ko tak pregnant.
Hahahah yelah korang! Meaning ni sebab aku pakai Clarins Shaping Facial Lift gamaknya yerk….

Jadilah wanita yang anggun, walaupun kita berisi dan menjadi ibu, Clarins tidak pernah melupai…apatah lagi korang yang belum kahwin or tidak mengandung macam ai, eh but i ngah pregnant pun pakai comei je kan kan :)

Untuk  maklumat lebih lanjut tentang the perfect V-shaped contours, meh visit the Clarins Facebook dan ambil V-shape diagnosis to check you have the perfect V-shaped contours ke tidak. Pastinya ko boleh redeem free Shaping Facial Lift sample sekarang and stand a chance to win Clarins gift pack worth of RM350!

The  Shaping Facial Lift (price at RM225 for 50ml), the No. 1 Serum in Asia, please visit the Clarins website.

Khidmat pesanan masyarakat Clarins is brought by Redmummy.com

Comment: 29