Marie Claire’s event…

IMG_6132

IMG_6138

IMG_6140

this was taken b4 ramadhan in one of the events, hosted by Marie Claire magazine, depa pernah featured me in their magazine taun nih. Ada ramai jugak celebrities but since this looks like a private event, so aku pun malas nak jadi ‘blogger amik gambar artist’ but bestnya event nih, mak datuk, ramainya bawak handbags meletup2, feel like to snap all of their photos, but for my condition, nak moving around pusing tertonggeng amik gambar bags pun malas.

itupun tak sampai 5 min makan, waiter mintak i masuk dalam VIP area untuk duduk…

Puan, please have a sit,  you have been standing for so long, kesian Puan mengandung nak makan sambil berdiri, kami ada meja di dalam…

prihatin sungguh lelaki itu….

My maternity dress nih, from Dorothy Perkins maternity selection, as usual Diva Darling tolong belikan. masa aku order tengok macam  merahhhhhhh menyala, dapat2 huk aloh, macam jingga jer. hampehs tol warna mata aku nih gamaknya. and bila dapat, lohai ada tali halusssssssss untuk ikat di pinggang.

Pantang betul aku ada tali2 ikat belakang nih, pagi tu jugak sebelum off to work aku gunting tali belakang tuh. Dulik!  Oh agenda sewaktu cocktail party Marie Claire, malas nak ceghita :)

Comment: 22