Universal Music Buka Puasa…

IMG_4250

Juita Abdul Jalil

i suka tengok muka dia nih, dari dulu till now. But rasanya ni first time dapat snap gambar dia dengan izin…siap diajak lakinya bergambar sama…

IMG_4251

dari top to toe aku ngan Rose belek telek si Ana Rafalli nih, simple giler! yang menunjukkan dia artist, texture make up muka dia tu jer. Sempat kitorg korek apa foundation yang dia pakai. Hah i dah tau dah rahsia dia :) .  Kasut pun flat green jer dia pakai, hbag paling tak menahan, shopping bag je ko dia bawak….memang down to earth sungguh.

IMG_4262

Thanks Rose GBM, sesama pulak kita purple yek. Skang Rose dah dekat ngan ai yey…so hari tu kami pergi ke Shazana Pau Shop untuk Buka Puasa Bersama Artist dan Anak2 Yatim anjuran Universal Music. So memang aku tak drivelah pagi tuh, first time le merasa sejak boyot ni kot laki aku anto pi kerja. tapi balik dari event nih, aku balik sesama ngan RD ler…cuma haluan datang ke sini kami berbeza mar…

nak tunggu laki aku jemput aku kat KLCC pastu pi event, jawabnya sesudah berbukalah baru sampai ……

IMG_4286

Buffet style, diberi laluan buat anak2 kecil mengambil dulu makanan. Juan the PR of Universal Music bersama few artists termasuk Yazer and Ana menuangkan lauk pauk buat anak2 yatim nih….Mereka juga beramah mesra dan berborak ngan anak2 nih….

Oh, aku pun akan ada buka puasa bersama rumah kebajian minggu ni together with the sponsor :) .

IMG_4297

Selesai majlis makan tuh ada ler sedikit persembahan dari Kugiran Di Tepi Pantai

IMG_4299

Rose soalan to Yazer tak agak2....eh ko pakai shampoo rambut apa yek?

kak….rambut ni satu jer, sikat selalu!

Ko still ngan Ekin lagi tak?

Ye kak, masih lagi, tapi blum lagi nak kahwin kak :)

IMG_4309

Tell u the truth, aku bangun untuk amik food and pi tunaikan tanggungjawab jer, coz lain waktu aku hanya dudukkkkkkk semata. Badan memberatlah lagipun duduk kat kerusi makan2 gini memang tak boleh lama, mulalah badan rasa tak sedap.  Btw makanan kat sini sedappppppp, ada pulak my fav menu ayam masak lomak! itu memang 2 kali repeat, 2nd one tuh RD amikkan tapi dia cakap kekuat ‘ni baby nak makan yek?’

oklah cover line bininya yang nak melantak :)

IMG_4322

Bro and Jejai + Kugiran di Tepi Pantai

IMG_4324

Ana and my LV Sherwood :)

IMG_4329

Pastuh Ana mintak memory card camera sirman…rerupanya dia siap bawak printer untuk print out gambar yang ada gambar dia, and we can keep the photos! cayalahhhhhhh

not just me je yang dapat, sesapa punya camera lain pun dapat jugak….ramai bloggers kan masa nih.

IMG_4357

Man Kidal and anaknya, sblm nih ada isteirnya tapi rasanya anaknya hantar maknya balik pas buka puasa tuh….

IMG_6380

Thanks korang yang sudi datang to my table amik gambar coz makyong memang berat pungkoq sungguh nak bangun mendapatkan korang….

oh ni memang aku tak mampulah nak linkkan but diorg ni sumer gemer2 dalam dunia blogging, kamu kenal mereka semua nih, sokmo je depa aku tayangkan di RM nih.

Zaid ada, Kak Ina KL, Eyriqazz and daugther, Lily Putih and Suami, Daydeck yang kepit Sherwood mak, Kak Mas wife to Jejai, Rose GBM, DD panjang, Bro and Hilal.

IMG_4371

n specially for the Universal Music’s buka puasa, the purple maxi dress is brought by Gobok Chanteq.

Comment: 24