Anugerah Skrin TV3 2011 – Red Carpet

Nama-nama artis akan menyusul kemudian…

IMG_5301

Fasha Sandha

ha tengok, pesen yang lebih kurang sama je ngan lain

IMG_5300

Nora Danish

IMG_5299

IMG_5302

Tiz and Remy

IMG_5310

IMG_5313

IMG_5315

Betty Banafe

IMG_5317

Shaheizy Sam

IMG_5319

Ziana Zain

IMG_5323

Marsha Londoh

IMG_5327

Aida Aris

IMG_5328

Fahrin Ahmad

mak aik, over goldnya kooo

IMG_5334

yang ni, bininya dah outstanding, husbandnya pakai all black pun dah cukup

IMG_5336

IMG_5338

Scha and Awal

IMG_5343

 

IMG_5351

Amyza Adnan

IMG_5354

Nubhan

IMG_5358

IMG_5362IMG_5347

IMG_5365

Julia nya baju yang yang pelakon lelaki atas dia tuh, macam semeter jer :)

 

IMG_5367

Diana Danielle

cama nak patung budak nih wei!

IMG_5369

IMG_5372

Farid Kamil

IMG_5375

IMG_5393

IMG_5391

IMG_5418

IMG_5419

IMG_5586

Noor Khiriah

Gambar ai tak perlu lagipun ai tak attend, RD sahaja yang hadhir. If you all perasan, gambar tak berapa sharp coz waktu baru2 nak amik gambar, lens RD jatuh bersepai atas lantai!! perkhhhhhhhhh! so terus hilang mood pakcik tuh, photographer kalau lens jatuh, paham2 jer ler…macam blogger kalau lappynya jatuh ahahaha!

Thanks TV3 for inviting RM’s teams, tak pernah culas menjemput kami wpun kali ni aku memang surrenderlah buat live update dari twitter jer, tak larat le korang, lagipun kalo event begini, biasanya aku buat menyemak jer, Sirman yang move around buat keje.

Comment: 18