32 and 33….

image

 

image

 

Firstly sorry sebab agak kurang entry minggu ni coz i m not really in good shape. Makin kuat terasa sakitnya driving, dengan walking even 10 steps pun, mahupun memusing badan untuk tidur. Terpaksa mengaku yang kali ni punya pregnancy, i m very very weak sangat, there s one time tu driving pun termenangis coz senak sangat tang perut tu yek. Jalan pun alahai…kalau boleh nak suh kawan2 menapaukan jer my lunch.

To those inviting me for your apa2 event tah (selain s/posts), terpaksalah aku tolak mementah, cuba jugak forcing tapi skang nih mampu untuk berjalan pergi kerja jer, tu pun pasal tak mampu nak amik cuti. yelah maternity nanti dah 2 bulan, ni still ada almost 2 months to go before i cuti panjang, rasa tak adil pulak jugak. but rasanya with this condition, by early Dec aku dah kena resting, sebab makin lama makin siksaaaaaaaaanya nak driving.

ko tak mengandung, ko tak merasa, so jangan nak kondem orang yang boyot2 nih, itupun ada orang melembik je selamba suh family members or suami hantarkan, aku ni sendiri le bawak badan bawak keter tu hah rempuh gak jam.

aku nak pi beli minyak telon/yuyi baby tu pun dah berminggu bertunda, bag aku sendiri tak packing!

Takpelah, hazab masa nih….insyallah lain masa ada senangnya.

Wow today’s date is 11 11 11.

Nice number to those yang beranak :)

Comment: 39