Samsung Galaxy S II !

48hours sponsored post.

I tell you, so many gadgets on the road skang nih….tak terkejar kita dibuatnya, but yang latest let s share it together. Nah, the Samsung Galaxy S II is now for everyone, nak nak pulak Xmas and New Year is coming, surely ramai yang nak buat hadiah untuk those tersayang atau kalau kedekut nau, hah belilah untuk diri sendiri.

For me, sapa2 nak adiahkan for my delivery, eh no problem. Takde pun kata tak boleh, i payung2kan u all kalaulah dapat hadiah nih :)

Meh play around kat utube nih, tengok the zoom in zoom out:

or or

yang ni pulak

 

For this vivid, fast and slim smartphone, hanya RM1,899! check out here kay.

Khidmat pesanan masyarakat Samsung Galaxy S II is brought by Redmummy.com

Comment: 9