Not a little EXORA!

48hours sponsored post

IMG_1499

Kalau few months ago, kita ada kuorkan cerita pasal Proton Exora bukan sekadar MPV, kemudian aku pun ada pergi course depa, bukan takat tengok, siap menerai bagai. Infact dapat pakai Exora untuk a week lagik…

Cuma sayang masa tu dah ordered keter baru lain.
Dan masa tu jugak tak tau yang kita akan pregnant.
Kalau tau lah akan datang number 3 ahahhah…kompem bedal satu MPV Exora nih!

IMG_1577

My kids bila ditanya kenangan menaiki Exora, semua thumbs up! Mau naik lagik, but tu lah, bukan aku tak mampu nak beli, masalahnya dah beli keter lain hah, takkan nak ada sampai 3 bijik keter, mau kena bayar saman parking hari2 jer, umah aku tu allocation bukan untuk 3 parkings. But but takper, kalau saya tak de chance to have it, tak bermakna orang lain takde peluang jugak.

Comparments dalamnya yang luas, ada DVD player, semestinya untuk 7 orang, imagine if I have 3 kids + 2 adults. Iskk…yg seat tengah mesti Gegirl and baby brothernya dalam car seat lah, abang as a big boy sure nak dok sorang2 kat belakang, me pulak jadi co pilot or driver wt RD.

You can sum up Exora’s features as SPACE,
S – Safety
P – Performance & Quality
A – Advanced Styling
C – Comfort & Practical
E – Economical

image
Hey ai belum delivered yet, 3 top photos nih semuanya waktu aku melenjan dengan Exora, sib baik ler tak pitam waktu buat kerojer nih. Kalau pitam, oh senang je sumbat dalam Exora, tempatnya luaskan :) .  Mak abah aku suka naik Exora nih, so bukanlah makpak muda macam aku nih jer yang comfortable with the car but also my parents yang agak berumur tuh jugak.

My point is…
skang ngah cuti sekolah kan?

Hahahahhaa I have 1 little best value money for u ;)

Dengan tempahan dari 15 November hingga 31st December tahun nih, korang akan mendapat penjimatan RM5,000 untuk model Proton yang terpilih!!! The promotion of Incredebile Deals on Wheels nih boleh korang layari di www.proton-edar.com.my

Harga untuk sebijik standard Proton Exora bermula dari RM58,548 to RM76,998  tak sure Exora berape saving but you can call Proton i.care for further information at 1300 880 888, if not visit the nearest Proton showroom cepat! Amacam? Dah dapat Exoranya jangan lupa bilang pada Redmummy, mana tau, rezeki tu kita kongsi bersama, kasi pinjam daaaaaaaaaa….anak2 I kan dah bertambah :)

Rebut this promotion by clicking www.proton-edar.com.my sikalang jugak!

Khidmat pesanan masyarakat Proton is brought by Redmummy.com

Comment: 18