By Sya for #Napbas ….

IMG_7734

 

image

IMG_7735

what to do…gemuk pun kena tunjuk gaklah :)

la ni, sapa2 make up pun aku tak kisah kaler apa konsep apa, tadah je muka. daripada nak suh make up sendiri memang tak mampulah, kuor umah skang pun aku tak pakai secalit bedak pun, in fact my meja make up dah kosong takde barang2 make up dah, semua dah simpan coz memang takde plan nak berhias bagai, at least for 2 months!

So for my special #napbas, a make up and hairdo sponsored by Sya 012 336 2885  , reasonable price for dinner, engagement, nikah kahwin pun boleh. Check out Sya Ays Bridal.

Comment: 21