Sya Ays Bridal

Make Up by Sya Ays Bridal…

IMG_0061

IMG_9009

IMG_9014

IMG_9017

IMG_9021

 IMG_0232

Make Up By – Sya Ays Bridal and FB Sya Ays Bridal

Zeeshan’s Aqiqah Official Photographer – The Photolicious

Comment: 25

The #Napbas !

IMG_7798

Dari VA to JW Marriot Putrajaya, ke main pecut lagik RD, aku dah dok pegang2 perut coz abih dia speeding, coz dah lambat babe for the dinner. Luckily sampai jer orang tak masuk lagi ballroom….but seriously, mengucap panjang aku, ado yang terberanak dek ke main laju lagik driving dia.

IMG_7737

Did the interview for Nuffnang, Mimie looks so gorgeous wt her sponsored dress as well. in gold!

IMG_7745

The usual faces, Aud wt her new hair extension and Cindy the most panjang girl

fairlah, ada gang wt Aud, so takde rasa pendek nau bila dengan Cindy ahhahaa

IMG_7771

Merata blog dah update the story of the winners, go check it out yeah. dalam blog Tian Chad and Jejai ada full list tuh

IMG_7766

Told ya Beautifulnara would win The Best Entertainment Blog!

IMG_7775

I was in the same table with Beautifulnara and Hanis Zalikha too (insyallah kalau akak larat, i ll be at your sis’s wedding, tell mama kay), Rachel Nuffies came to say hi to us.

People will have to come to me lar, aku tak larat nak mingle jalan satu ballroom tuh buat PR heh…

 

IMG_7776

Bean yang sampai aku dah nak beranak dok tak settle lagik #payungbean ke #payungredmummy woi! n yes asal pantang jumpa aku jer budak2 3 orang nih memang suka buat modal ngan makyong ni yang dah terlebih muatan hahaha! love u guys! Jejai and Eyriqazz! OI bila payung kita nih?

IMG_7777

Some of the bloggers yang sempat RD captured, i takde pegang camera kalo laki aku snap, dapatlah kuor sini, kalo dia mengular, hah takde le gambar ko kat sini….he tak bawak DSLR pun, pakai compact Canon jer.

SueAnnaJoe, Shilashower, LilyPutih.

Yang kiri kanan lelakis tu memang sentiasa ada berkepit jer kat meja2 pengantin.

IMG_7778

Tian Chad, bz photographer that night. Dressing up, and a new hairstyle! love u TC!

IMG_7779

The one and only Saimatkong!

IMG_7780

ok kiri kanan tu pun pengapit pengantin gak ahaks!, the blue dress, very tall lady, senegara KLCC with me…Roe

IMG_7782

our EX blog manager – Michelle Nuffies. Our current blog manager tak jumpa sampai end of the event.

IMG_7783

Leonny is the finalist for Best Parenting Blog this year too, she remembers me coz 2 years ago we both were the finalist as well. She got pregnant and delivered, nah now is my turn pulak, same year as hers! An Indonesian yang based in Singapore.

IMG_7784

the old usual faces gak, Simon and Vivien

IMG_7785

secara terang

sama lak pesen sume menyengih yek

IMG_7790

dan secara gelap. mau?

sayangnya sumer dah kena chopped and marked SOLD!

IMG_7793

with the Co-Founder of Nuffnang, Tim

IMG_7796

 Thanks to those yang datang borak2 and amik gambar with the boyot mom nih, sorry i tak banyak gambar with all of you, again blame RD :) . but i m happy if you could tag me wt the photos, via FB or over this entry, letak je link kat komen yek, nanti ramai2 kita pergi serbu. atau can twit me nanti i tolong ReTweetkan.

Congratulations to all winners of #Napbas .

Comel2 lawa2 dan hensem2 yang datang for the event that night. I survive for this night, didnt join the party after all, gila ko aku dah menyarat sangat nih.

To my 2 sponsors, the make up and hair do by Sya Ays Bridal and the dress by Diva Darling Boutique….thanks girls! of cos Thanks big much to my Nuffnang, for the trust and our good relationship!

 

Comment: 23

By Sya for #Napbas ….

IMG_7734

 

image

IMG_7735

what to do…gemuk pun kena tunjuk gaklah :)

la ni, sapa2 make up pun aku tak kisah kaler apa konsep apa, tadah je muka. daripada nak suh make up sendiri memang tak mampulah, kuor umah skang pun aku tak pakai secalit bedak pun, in fact my meja make up dah kosong takde barang2 make up dah, semua dah simpan coz memang takde plan nak berhias bagai, at least for 2 months!

So for my special #napbas, a make up and hairdo sponsored by Sya 012 336 2885  , reasonable price for dinner, engagement, nikah kahwin pun boleh. Check out Sya Ays Bridal.

Comment: 21