RM ada Celcom LG Prada! Ko ada?

48hours sponsored post

IMG_8638

Yey saya ada Prada-Prada hiks

LG Prada+Prada Saffiano Lux O! Perfect match gitu :)

(Dang! Rasa macam dikapit oleh twin towers la pulak)

IMG_8651

Last Friday, Celcom telah melancarkan the brand new Prada phone. Dan in conjunction dengan pelancaran itu, Celcom is inviting all of YOU to join contest yang hanya exclusive untuk Nuffnang bloggers sahaja yey! Teruskan baca kalo nak menang Prada phone tu ya.

IMG_8643

Malam pelancaran Prada yang ditemani hujan renyai-renyai dan ditambah dengan angin sejuk malam itu memang meriah. Maklumlah pelancaran yang grand tu bertempat di tingkat 29, G Tower iaitu di The View club. Nun sayup kat atas langit dengan permandangan bandaraya KL yang basah dan sesak jem akibat hujan dan ditambah pulak peak hour hari Jumaat! Tapi kami di sini cukup teruja dengan atmospera yang menceriakan sepanjang pelancaran Celcom LG Prada ini.

IMG_8691

Dapat layanan yang istimewa macam celebrity + good tasty food yang mengiurkan + met bunch of wonderful people. Memang syiok wei! Tengok muka masing-masing menyeringai happy :)

IMG_8662

Apa yang lagi teruja ialah kitorang yang hadir ni pun berpeluang membawa balik Prada phone ni dengan hanya berposing snap-snap gambar dengan Prada phone ni. Tu macam gambar ai yang 1st tu :)

Tapi kukeciwa! Ingatkan its gonna be good night for me, tapi takde rezeki la pulak. Ai TAK dapat Prada phone ni huwaaaa! Dapat posing jer sob sob =(   =(

Nah korang tengok sendiri video kat bawah ni sapa yang bertuah badan menang bawak balik LG Prada phone ni.

Tapi tapi tapi, jangan keciwa berpanjangan sebabnya Celcom bermurah hati nak bagi lagi 2 Prada phone ni dengan contest “Celcom and Prada, the perfect match”  dan hadiahnya…

  1. Grand Prize: RM2,500 voucher + PRADA Phone
  2. 2nd Prize: RM1,500 voucher + PRADA Phone
  3. 3rd Prize: RM1,000 voucher
Walauwei, dapat Prade voucher la pulak, boleh sambar handbag Prada kalo menang ni. Bertambah-tambah la lagi perfect match!
Apa yang korang kena buat untuk menang hadiah tu ialah…
  • o To create the most creative video on why Celcom and Prada are the perfect match! Bukan LG Prada dengan Prada handbag ya, tapi perfect match between Celcom dan LG Prada. Nanti kalo menang baru lah bertambah perferto!
  • o Then upload video tu ke blog korang ataupun youtube.
  • o Pastu hantar link video tu ke Nuffnang sebelum 28th March!

IMG_8657

Additional information yang korang boleh guna to create VIDEO BLOG tu:

•    Celcom is giving out an exclusive PRADA Bluetooth kepada 1st 100 people to get this phone from selected Blue Cube outlets.
•    Dan bawah ni pula information on the best plans for the Prada phone:

So korang boleh buat video tu? Sure bolehkan…

Celcom and Prada are the perfect match… yelahh even kita ada the most branded sleek phone tapi kalo takde network coverage buat gapo kan? Celcom dengan widest coveragenya ternyatalah the perfect match dengan this gorgeous Prada phone! Dan juga hanya di Celcom sahaja korang boleh dapatkannya!

IMG_8649

Comelah to mummy LG Prada wei…

RD, shoot video i dengan Prada phone ni cepattttttt!!!

Khidmat pesanan masyarakat Celcom LG Prada is brought by Redmummy.com

Comment: 36