RB botak lagik!

IMG_9859

abang, smileeeeeeeeeeeeeeeee!

tak nak!

ciss….beria aku amik gambar, dia tutup gak mukanya

IMG_9915

nah ko jaga adik ko

baju pun dah kat serupa je korang

IMG_9916

senyumlah bang

tak mau

senyumlah bangggggggggggggg

tak mau, cepatlah mummy, malu ni orang tengok

hahahahah aku lesing gak ko kang

IMG_9932

Dan kemudian kami bawak RB jumpa my confinement lady yang jaga aku selama 28hari dulu tuh, dia dok jaga my gf gak skang nih, bukan takat nak visit kawan aku yang baru beranak tu jer, tapi also nak mintak c/lady aku cukurkan lagi rambut RB nih. Aku suka je dia botak2kan dulu rambut dia masa baby ni, macam abangnya. Tapi kan ada one time abang dulu masa setaun 2 taun lebih, rambut dia kembang kerinting ala Hafiz Awan Nano je ko ahahhaha!

Ada orang kata kalau cukur sampai 7,8 ke 9 kali sebelum umurnya setahun, akalnya akan lagi bijak pandai ke gitu ler bih kurang ai dengo!

IMG00085-20120324-2050

Nah…the after membotak! Thanks kakak c/lady kita yang tolong cukurkan. siap aku bawak shaver 2 ketul lagi utk senang kerja kakak tuh.

IMG_9943

Takde pulak recent photos of RB, ni hah le satu masa majlis pertunangan adik aku, sedap je dia mengtido di majlis keraian itu.

IMG_9920

Abang sebenarnya tak suka adiknya botak, tak IN lah boria macam dia.

Ramai orang kata camne abang masa baby, gini ler gomannya RB jugak ahahahah bih kurang jer. tembam mulus putih melepak. tengok dah besau ha ko, kopi O jer. kurus melengking!

Nanti kita shoot lagi proper photos of RB membotak, ada jugak video dia layan Angry Birds :)

Comment: 44