Pemakanan by Marie France Bodyline….

 

IMG00542-20120502-1012

Makan minum untuk mengurangkan inci dalam penjagaan MFB tak banyak beza dengan penjagaan masa dalam berpantang. Mostly adalah lebih kurang sama jer. Kalau korang amalkan apa yang kita dalam pantang dulu, sampai bebila pun boleh gak slim down. Eh ai turun banyak gila yek masa berpantang, coz aku jaga bebetul.

Kemudian mengambil peluang menyambung bersama MFB coz bila masuk kerja isk isk, buruk betul perangai makan minum main boh jer! Ada sedikit tergelincir badan ni bila dah tak menjaga makan minum. So anw, memandangkan aku masih lagi fully bfeed takdelah aku nak turunkan pengambilan makanan harian secara mendadak cuma aku try to be lebih selective. Yang mana boleh reduce kita cubalah. Kalau boleh makan sebelum jam 7 or 8 malam the latest. Itu memang dari pantang pun aku buat.

Pastuh, tukar gula putih kepada brown sugar, kat MFB pun depa serve brown sugar. Dengarnya lebih senang mengurangkan berat. Kemudian banyakkan fruits and veges. Alah hangpa, nak senang jangan korang skip ikan. tu dahlah protein and tak menggemukkan langsung.

Ayam boleh but jangan ko amik tetiap hari, once a week ok ler but kulitnya tolonggggggg ye bahaya tuh.

IMG_7903

Bukan gambar terbaharu, taken about 2 weeks ago. Yang paling ditujukan ialah dress tu pernah sangat aku sarung dalam my few events few years ago! hah dipakai semula selepas few days bersama MFB.  Btw kan korang ramai bebenau nak tau package harga segala, I tau budget tu penting but cubalah sms MFB dulu untuk further details. Aku malaslah nak letak harga2 package MFB kat sini coz dalam entry2 lain pun kang soalan sama keluar so apa kata hangpa sms and nanti depa layanlah soalan2 hangpa tuh.

SMS Promo:
Achieve your perfect bodyline at RM68

SMS *MFB <space> RM<space> Name, Age, Preferred Centre* send to *32996*

Ulangan SMS Promo yang korang nakkan tuh:

SMS *MFB <space>

RM<space>

Name, Age, Preferred Centre

* send to *32996*

Kalau nak jumpa ai di MFB, i hanya pergi di KLCC outlet and hanya ada di hari bekerja sama ada lunch hour atau selepas jam 6petang. Kita bolehlah sesama laga body wrap yek :)

Comment: 12