For my Mother’s Day…

image

wishes untuk korang ibu-ibu semua…..

IMG00600-20120512-2359

cards dari anak2….kelakaulah budak2 nih, depa dok communicate each other ngan bahasa mandarin coz tak nak aku tau rahsia depa dok buat kad and hadiah2 tu sume. Pastuh kad2 tu memang depa beli ngan bapak depa, but Gegirl ada dapat 1 lagi extra kad katanya cikgunya bagi suh bagi mak memasing. Pastu Gegirl rajin buat lagi satu menda tetiup kanan tuh kalau bunyik dah macam wisel jer…dia belajar kat sekolah buat tuh sumer….

Kad anak bujang aku paling simple, very plain and kakak very the colourful coz dia kan suka colouring….

Semua ni dapat a few min b4 the midnite of 13th May 2012.

IMG00602-20120513-0006

bapaknya sedang melunaskan kewajipan terkahir malam tu untuk si kecil….malam tu jugak bapaknya kena terbang ke Kigali, Rwanda. AGAIN! nanti kita letak lagi gambar negara tu yek, macam le aku yang pergi. in which i wont go lah country gitu, takut. Dia pun kat sana memang kalau bukan sebab kerja, takkan dia pergilah kan…

Ditinggalkan baju 3 helai untuk setiap anak andai merindu2. Dan pada aku ditinggalkan tanggungjawab untuk aku uruskan family, a to z. Cam biasalah kan mak merah for being Supermak again. Cam tak biasa. 11 tahun dah gini.

IMG00604-20120513-0151

hiks..maknya cepat merajuk…kad pun nak tulis pasal merajuk.

on mother’s day itself, dia mintak approval nak ada akaun twitter and FB. eiii ko nii!

IMG00608-20120513-0152

kakak, so sweet….

mana dapat all the words ni kakak?

from the 2nd card :)

IMG00610-20120513-0153

2nd card from kakak :)

comelnya cetusan hati.

takde pun kami pergi makan2 ke hapa, coz …adalah nanti citer. bukan jer sebab bapaknya out of country.

IMG00611-20120513-0155

 hadiah paling jimat untuk maknya. bukan aku favvy menda nih tapi depa, pastuh dah bukak diorang yg makankan….

IMG_1583

tolong tolong, packkan saya sama nak ikut bapak saya!

Comment: 29