RB’s passport at the age of 6 months old!

Putrajaya-20120628-00567Putrajaya-20120628-00570

dibawa bapaknya ke Immigration Putrajaya, sehari selepas si bapak pulang dari Thailand. Aku ni cakap aritu dia pi Siam kan, coz dia pi jelajah serata Thailand. minggu ni kat Bangkok, pastuh tukar minggu depannya ke Hadnyai, then Chiangmai lah then tah mana2 sampai aku pun dah lost track, penyudahnya kita cakap je le kat Siam.

Kemudian sehari sebelum dia nak pulang ke Thailand, he was supposed to balik 2 hari kemudian but harus segera ke Germany for 2 months ok, so dia dapatlah balik awal. awal pun 2 hari jer…

Then lepas aku dah memuncung, bunyik2 kat bbm, twitter lagi le kan…and penyudahnya dia negotiate dapatlah pendekkan trip ke Germany. Supposedly aku datang German tu bawak RB kemudian di hujung2 ramadhan, biar RD jalan dulu. Yang 2 orang lagi abang kakak agak sukar nak dibawa sama due to school factor. Abang pun geleng pala tak sanggup nak ikut bila kenangkan, satu hari je dia punya homeworks boleh mencapat 10 subjects!

Anw, Abang’s first passport lagi awal dari adik-adiknya, abang tu blum umur 2 bulan dah ada passport and first country dia kena pergi was Singapore and Indonesia, due to kerja si bapaknya masa tu located di Spore, Gegirl pulak dah 3,4 tahun kot baru ada waktu kita berjalan bawak dia keluar. haisay tak ingat sudah.

Cut the story short..

kita RB nak ikut bapak kita pergi Germany :)

Comment: 22