Citibank penyelamat untuk Germany trip!

24hours sponsored post

DSC_1600

Macam aku cakap hari tu, trip ke Germany ni memang adhoc punya travel. Apa taknya, RD confirmed dia kena pergi 5 hari sebelum fly. Gila betul! Tapi aku ada mentioned sebelum ni yang I’m always ready with my new Citibank Ready Credit. So sememangnya berbaloi aku ada Citibank Ready Credit ni, memang penyelamat la. Terus aku cucuk cash buat bayar flight to my travel agent. Tak risau kalo ada adhoc travel ataupun unexpected events macam ni cos I’m always ready :)

So sekarang tengah syiokkk bersantai-santai kat Germany hiks…

Syok ler sangat kan….membosan dok umah ada ler, laki aku siang kerja jer lor.

Comment: 12