Masih di Aschaffenburg!

IMG_3450

waktu ni aku keluar awal sejam lebih dari sepatutnya kita jumpa. biasa jam 7 lebih dah jumpa kat mana2 ler, half way ler tak yah le RD nak patah2 gitu kan. Senang bapak ko kan, kita 2 je yang kena jalan jauh sket. either way pun nanti balik kena jalan sama jugak.

So mall nih the only mall yang aku reti pergi coz busuk2 makan 20min ke 30 min jugaklah nak sampai berjalan kaki…

kali ni aku jalan ngan RB tu sampai tingkat atas pun aku naik….pi carik battery mar…. battery untuk kipas pram anak aku dah abis. bawak 2 ketui tapi masa tu gak battery mouse aku pun abis gak. heh ngada!

IMG_3451

dan bila di sini, dia dah boring lama sangat lam pram, nak susu le kan. ah sudah. budak ni ada mengada sket. dia kalau  nak susu memang le mana kira tempat kan, tapi aku tak citer yang dia ni memang tak suka bfeed dengan ada nursing cover. Payah btol dia nak bfeed lama kalau ada nursing cover tuh. lagi boleh dia tarik2 heh ko kang mak ko buat free show pulak…

so aku gigih gak bagi dok kat sini ler coz anytime i know RD will sampai….

bagi punya bagi pun dia minum light2 jer coz as i said dia nak menarik cover kain bfeed tu. cubit gak ko kang tau!

IMG_3452

sudahnya aku bagi plum, kupas kat situ gak, kasi dia nyonyot2 sket….nak dilenyek memang tak le kan tak cukup kaki tangan dan peralatan…

mendiam le kejap dapat makanan ruji dia kat sini.

datang bapaknya hah passing batton…

IMG_3453

hai orang di belakang Smile

 IMG_3456

Mommy’s Draft Pick LS Tee & Pants Set

by BBLuvsMe

FYI, sejak RB blum 6 bulan lagi, semua baju yang dia pakai adalah dari size 12months and above sahaja. Aku memang dari abang, kakaknya gaya gini aku buat coz diorang cepat membesar, so i never buy or pakai yang waktu size umur depa. Kalau umur 2,3 bulan memang dah pakai baju yang size 6 bulan ke atas, so skang dah 6 bulan lebih, memang umur 12bulan sahaja yer…

 

IMG_3459

ni le mallnya, kecik je 2 tingkat. aku dah habis khatam hujung ke pangkal tapi tak masuk semua ler…

 

IMG_3467

Pilihan memakai sweater adalah sangat tepat hari tu, sejukkkkkkkkkkkk betul!

IMG_3469

laki aku ni eiii…di malaas nak melayan bininya. aku ajak lompat sesama, aku yang hegeh2 tauu

IMG_3470

cam takde perasaan betul sirman nih heh

IMG_3471

takpelah ai sorang jer…

RB tu kalau dah pandai berjalan, ngan dia sekali aku ajak lompat sok sok..

IMG_3463

sini after 8pm dah memang tak ramai orang…kedai mostly dah tutup pun

korang nampak je cam siang, dah 8 malam ni heh

IMG_3465

ok aku weng di bumi Jerman

IMG_3464

kalau biasa kol 5pm, 6pm aku sampai sini dah, about 15min from our service apartment

masa tu tak berani le nak lelompat, orang ramai lagi marrr

IMG_3466

heh udah ler…

should have posted the Frankfurt’s entry soon

n we just got back from Munich too :)

bila mau balik dar…………

Comment: 8