Ms Kebaya – Ziana Zain, Erra and Lisdawati

 

DSC04215

DSC04218DSC04223DSC04228DSC04230DSC04233DSC04239DSC04243

Lelapan wanita atas nih adalah semua peserta Ms Kebaya Slim World 2012

DSC04246

Ini bukan calon kebaya seperti di atas wpun berkebaya jugak

Oh macam sedondon ngan si wanita kurung hitam, kebaya ai pun ada hitam jugak

DSC04252

8 peserta yang berhias cantik, baju ngengelip, rambut berglitters and make up lelawa

DSC04254

Grandballroom of Nirwana Ballroom, Crowne Plaza Hotel

DSC04277

Should have told Lawa to snap jugak apa handbags yang jelitawan-jelitawan bertiga tu pakai….

DSC04320

aku kan suka tengok perempuan cantik, tak kiralah dia ada sejarah masalah silamnya ker, dia artist yang dok huha ker, kalau muka dia cantik memang aku stare jer, so yang penari ngah dijulang tu kan, dari awal dia kuor menari sampai ke habis aku dok galid tengok muka dia. Sungguh jelita, to me lar.

DSC04349

Oppa Gangnam Style lagik

korang ingat tak Siti kan perform masa Anugerah apa yang dia pi pakai seluar Gangnam tu, she should sing this songlah, dari lagu yang tak berapa nak IN tu, so takde le kot orang nak condemn sangat ngan seluar dia pakai that time tuh. Takper lah, benda dah lepas berlaku

DSC04372

Make up aku tuh, turun bawah Sephora and tenyeh-tenyeh :)

Make up si kurung hitam, sesuci tudung bawal. iyahhh gitu

DSC04520

rasanya antara 8 peserta on stage tuh, sorang je yang belum kahwin and beranak-pinak, diorang ni ada yang turun dari 6kg up to 22kg. Aku lagi salute yang turun berpuluh kilog tu lah, yang turun sesikit tu tak berapa challenging kot

DSC04516

ZZ, Lisda and Erra dok judging untuk yang layak diiktiraf sebagai Ms Kebaya Slim World 2012

DSC04544

Sesambil tu kita dinner, ada lucky draw and Maya dapat ler envelope bertuah, pi slimming session. ahaks! jangan tak pergi Maya. akak ko nih dah used to be engaged dulu ngan ‘lawan’ Sim World.

DSC04778

the funny part kat sini ZZ tersalah pasang selimpang kat the winner, patutnya belah kanan shoulder but di pasang belah kiri hiks…

DSC04794

But that was just for a while, Erra came up and tolong pasangkan semula selimpang tuh, hahaha nak jugak bekas Ratu betulkan tuh but best tengok depa bertiga artists nih, pretty + mothers + slim dah tentu.

DSC04830

Tahniah pemenang2 Ms Kebaya Slim World

Dress pemenang yang merah tu, cantik…depa ni semua pakai dress tajaan. Kelas!

DSC04605

ZZ ni kelakar betullah, pandai sangat dia buat lawak bila on stage kan…

She s already 44years old, body meletop!

DSC04654

Erra – dalam video yang aku upload tu, ada Erra cakap dia nak sangat beranak lagi

Hangpa dah tengok video depa menyanyi dok? kat sini tekan tekan

DSC04582

Baik Erra, ZZ dan Lisda, heel memasing makan hati punya 6 inchi la aku rasa

dress sapu lantai pun dah tentu, but that s good lah depa pun kerjaya memang kena ngan dress depa tuh.

DSC04570

Lisdawati

that nite for me, Lisda won my heart. Baik jelitanya dia, mahupun kerampingan dia. She s so superhot!

DSC04668

Thanks Lisa, ZZ’s manager for inviting me, sapo nak voucher Slim World, den ado ni hah leh lelanting gak :) . Tengok depa punya badan ni rasa jam2 tu jugak lah ko nak menggelupur potong cantas lemak ko, tapi apakan daya. Dapat pakai kebaya pun dah kira cukup hebat makanya kalian kalau tak tau nak buat apa dah ngan badan tu, asyik tak nak jer jugak mengurus, 2 benda je korang leh buat, stop nasi, stop air bergula manis tuh. Kompemmmmmm!!

Ko ingat aku ke yang amik lawa gegambar lam entry nih, big claps to Lawa Photography! Engage them for your official and private event hey! Photos hak credit LAWA Photography.  Bolehlah contact Zai - 012 2874090 / zai@lawa.biz

Comment: 16