HiShop Launch Party!

IMG_8006

Hi… from the  Binjai Roof Deck :)

IMG_3233

Remember aku ade citer masa kitorang punya 12th Anniversary getaway last week kan aku kena melencong sat gi attend event. So before pi check in hotel RD drop la aku sat kat Roof Deck, Binjai 8 Premium Soho, ala sekangkang jer dari KLCC nun. Muncung jer pakcik tu sebab ada lencongan ni, ye la dia kan nak check in hotel cepat-cepat hiks :P

IMG_3291

Just on time, elok aku sampai jer event tu pun baru nak start. Ramai jugak yang mai datang. Tengok dari gambar atas nun sure korang pun kenal all those bloggers kan…the familiar faces.

IMG_8014

The event was actually HiShop Media Launch Party. Start-start jer dengan live Jazz performance yang memang menceriakan the opening of the event ni dan kemudiannya di sambung oleh si manis Linora Low sebagai MC bercerita membuka intro serba sedikit tentang HiShop ni.

IMG_3283

HiShop yang sebutannya hai-shop ialah an online beauty and cosmetics store dan diorang hanya menjual Genuine Products sahaja ya. They believe that beauty should be made accessible for everyone – anytime and anywhere! Memang aku setuju sangat la! Lagi senang la aku nak cari make-up aku! Online jer, petik petik!

And btw, HiShop ni the people yang sama yang manage MilkADeal. Sure korang familiar kan dengan MAD ni :)

IMG_3245

Dan sepanjang event tu ada juga make-up showcase tapi aku tak berkesempatan la pulak nak suh depa make-upkan aku. Lucky draw pun ada, but me not so lucky lor.  I ngah kemaruk jugak pakai product FCC nih, u can get yours from the HiShop!

IMG_8009

 skincare, make up, fragrance list goes on dalam HiShop

IMG_3689

Most of the product dapat atas ni pun ai dah belasah pakai!

IMG_3227

I berjaya jawab teka umur this big vvip lady, she s already 70 years old!!

IMG_3680

Apa bende la mak aku lambakkan nih, asyik bagi readers blog dia jer, untuk aku langsung ler takde kan

Yeyy tu la antara goodies yang aku dapat dari the event. Terima kasih banyak-banyak HiShop for the invite. Tapi don’t worry, akanku lanting-lantingkan kat korang nanti but some have already gotten them! So yang lain sila tunggguuuuuu in my next next next entries!

Sambil-sambil tu boleh la layan shopping kat HiShop dulu :)

Comment: 9