Gina – RB’s Big Birthday Cake!

IMG_7905

This photo cannot judge the actual cake. it s so hugeeeeeeeeeeeeeee!!

IMG_7906

wah the owner of the bakery got the special free promotion here!

IMG_7910

tak termasuk candles ‘HAPPY BIRTHDAY’ itu kami punya sendiri. we love the cake’s concept. so cute! Dengan ada botol susu kecil, baby meniarap….hahahahah this time pun RB masih lagi tengah merangkak kan. About to nak berjalan jugaklah. I told the one sponsoring this cake, concept very senang, theme must be red and colourful.

I pernah beli cake, aku cakap merah merah merah! dibantainya hantar warna lain! bengang betul gua! Orang yang jual cake ni kalau dah salah buat kek takde le nak discounted ke nak refund duit kita kan, obviously you dah tau salah you buat kek kan, apa pendapat korang yek? So for RB’s cake, theme takde lagik for RB coz dia kan baru setahun so dia belum ada lagi cartoon characters yang dia suka. Takkan nak tema Gangnam, budak tu memang pantang tengok utube Gangnam, berjoget2 sesajo. So kita buat tema bebas.

IMG_7916

This entry is specially dedicated to Aunty Gina Manan nun di Adelaide. She has sponsored RB for this lovely birthday cake, 1 year sudah. Rasa kek sangat memang terbaik, chocolate flavour. Sebabkan besar banyak sangat so kita agih2kan pada photographers, to my family members and the frens. Anak2 tak sempat bawak sekolahlah coz masa ni pun was year end break.

Thanks Gina, for the friendship too. Thanks Gina walau kami tak minta pun cake sponsoring nih, semoga panjang rezeki umur kalian sekeluarga.

Ok harga untuk kek nih, akak merah tak tau yer. Tak nak dibilangnya si Gina tuh, so kalau you nak half size of it ke or apa cerita panjang, cubalah tanya Gina, gosok2 tanya harga berapa kek nih kay, pastu come back to this entry and update us on the price :)

Gina’s blog!

 

Comment: 10