RB for the Trudy & Teddy’s Party!

48hours sponsored post

IMG_7281

Hoi hoi
Buat mende tu budak hensemmmmmmmmmm?
Ko ada budak umur 14 bulan masuk butik terus carik baju hensem?
Macam dia tau jer haritu dia hensem berlebih2 heh!

IMG_7282

Kat KLCC ada Trudy &Teddy, dalam Isetan. Aku ni asyik rabak jer ler beli kenbaju RB. Kasut pun sama gak. Seluar aku tak gilakan sangat, tapi kalau kemeja, ngan kasut huh yang memang tak boleh ditinggalkan. Tu pasal aku takut jer kalau member ajak pergi Isetan 4th Floor tuh, sah aku menebeng kat Trudy  & Teddy.

A few days before we went to the Trudy & Teddy Party, aku habis RM500! Just for RB’s clothes, bow tie, kasutlah, socks….list goes on.

Dan apabila mendapat jemputan ke Trudy & Teddy Pavilion, oh my, jommmmmmmmmmm budak hensem kita dress up!

IMG_7290

Eii sportingnya RB!

Sporting pun, berlengas gaklah aku nak stabilkan dia dok situ, depannya ke main ramai staff Trudy & Teddy distract him, nak ngamik gambar punya pasal! RB datang dengan set yang atas nih, dari rumah. Sepanjang jalan ke butik, huh ramai anak dara orang meneleng2 tengok ko yek….amboi, dah ada nak pinang ke?????

Macho babe!

Abang tengok, apesal ko hensem dari abang!!!

IMG_7285

During the Trudy & Teddy party, ada ler session amik gambar, ada kita pilih baju2 yang kita nak, coz we re getting the RM300 voucher as well. Pastuh buat card, but assisted by Kakak coz RB at one stage dah tak boleh nak bukak mata, mengantuk sei!

Biasa ler kan baby, dah waktu tidur dia. Patut sleep at 12-1pm but ni dah past 3pm, tak ke dia mengantuk ya hampun sangat.  So camne ke nak parade ni nak?

Bangun bangun!

Tak jalan hahahahaha

IMG_7284

Pakai dah hensem tapi parade kena mak dukungkan, coz dia membuta kroh kroh! Tak nak dia bangun heh. Potong la ko nak, orang tengok tak malu budak hensem ni berdengkur.

Dia tak nak bangunnnnnnnnnnnnn jugak.

Orang dah tepuk2 tangan hahahahah but lepas tuh dia mamai2, dia bangun kejap.

But tak nak lepas berjalan. Nak berdukung manjang.

Perkh, naik muscle aku!

IMG_7283

And lost of participants for the Trudy & Teddy party parade! Si comel gadis rambut curly, gadis uuu…umur 3,4 years, comellllllllllllllllllllll (her photo is top first from the left and at the bottom, 3rd from the right). She won the parade!

Ratu Trudy & Teddy ko ye nak!

RB? Tak nak dok bawah, tak nak berjalan nak sambung tidurrrrrrrrrrrrrr!

Esoknya tangan kiri aku terus kebas, lama gila dukung dia, coz dia kan dah berjalan so jarang le kita dukungkan.  Bila kena dukung ke main lama gitu, ya hampun!

IMG_7286

Most importantly, RB is one happy boy. Dapat ler dia jumpa budak2 sebaya dia walaupun ada yang tak sebaya sangat pun.  Seronok tengok orang, but being him, a baby, aku kalau nak tidur, don’t disturb me hahahaha!

Trudy & Teddy suits him well, baju2 depa yang siap ada necktie tu yang tak tahan. I got him like 3 pairs of it, the pants too, the vest tu aku geramkan sangat, he has 2 for that, amik size besar boleh pakai lelama ye nak.

Kasut pun banyak berkenan but dapat 1 pair jer coz stock habis pulak! Oh my Trudy & Teddy, I want another 1-2 pairs for RB please.

IMG_7287

Happy mama and happy baby
Eii geram aku ngan budak kecik nih, malam tu terus tidur cepat. Letih jadi model ye nak. Kekecik lagi dah kena jadi blogger kecil jap. Takper nak, tolong mak dapat pahala banyak :)

IMG_7289

Hok topi nih, siksa betul nak dipakaikannya. Dia tak suka ada topi ke ada rayban  dipakaikan, memang dicabutkannya. Tu pun sib baik necktie tu tak ditarik gak. Tu yang dia suka. Mungkin pada firasatnya….

Hensemnya aku pakai gini

Pandai mak aku pilih kenbaju Trudy & Teddy

IMG_7291

Thanks Trudy & Teddy for having us.

Hangpa tengok RB pakai ni macam mahal melamapau kan? Percayalah, very reasonable, siap ada tie ngan vest tu yang aku paling suka. I love seeing him wearing the long sleeve, macho babe! Kalau short sleeve pun ada jugak, tetukarlah tengok event and jugak the majlis.

For any feedback and latest news on Trudy & Teddy, do check out their FB site.
For a baby or toddler model,  look for RB’s mama.
Hikss :)

Khidmat pesanan masyarakat Trudy & Teddy is brought by Redmummy.com

Comment: 27