Red family portrait by @thelangitbiru

IMG_8289

Lima tahun lepas, masa tu pagi raya kitorang empat beranak berbondong-bondong pegi ke kedai gambar nak shoot gambar untuk di framekan macam gambar kat atas ni. Nak kan sedondon tu pasal pergi shoot time raya, kan baju semua sama hiks :) Ala comel la si abang dan kakak, rasanya time ni depa 6 & 3yo.

So lepas RB kuor, memang aku planning nak tukar la frame tu. Tapi still nak tunggu RB at least 1 tahun baru best sket. Sian dia tak de gambar with us kan. Agaknya tiap kali dia tengok frame gambar tu, sedih la kot dia sambil berkata dalam hati “bila lah gambar aku nak masuk sekali dalam tu” hehehhee sian ko RB, tu la kuor lambat.

So tepat RB satu tahun kitorang pun pi reshoot family photo sekali lagi :)

IMG_8298

Yey akhirnya ada gambar saya :)

Ha suka ko RB heheheh. Siap posing cungkil gigi lagi :)

Kali ni kita engaged Langit Biru Studios to shoot our family potrait. Salah satu sebabnya ialah depa punya studio ni setapak jer dari rumah aku hiks, senang nak pergi :)

IMG_8335

Kalo dulu tu kita shoot untuk gambar frame tu jer, kali ni dengan Langit Biru Studios ni kita amik pakej Family Potrait. It comes with the photo frames macam atas nun dan juga the album :) Suka sangat aku dengan album ni, capturing all those our happy moments together :)

IMG_8336

Kali ni abang pandai posing hiks, kakak memang la dah natural. RB pun sporting walaupun lepas bangun tido tu.

IMG_8337

Segala macam posing kitorang buat ahhahaha sambil celebrate RB’s first birthday. All these shots in their studio.

IMG_8338

Uhuk uhuk sib baik tak rapat lagi kalo tak dah kene censored hiks

IMG_8339

Akhirnya lepas 5 tahun our family potrait pun bertukar yey

IMG_8341

Muka jer tak bertukar, maintain sama jer muda hahahahha

So for korang yang nak shoot korang punya family potrait atau apa-apa events, gambar baby anak korang ke, studio potrait ke, wedding pun no problemo or anything la, aku memang syor sangat la Langit Biru Studios ni. Studio diorang very professional plus neat and cosy. RB siap tido lena atas sofa depa hiks.

Bawah ni depa punya photography pakej.

Photography

Tapi yang bestnya bukan saja boleh buat photography, tapi depa jugak buat banner, bunting, business card, artwork design dan macam-macam lagi lah.

Back

Apa-apa korang boleh roger depa as per below:

Langit Biru Studios
5-3, Dataran Dwitasik, Jalan Dwitasik 1
Bandar Sri Permaisuri, Cheras
56000 Kuala Lumpur
Tel/Fax: +603 9174 1374
Mobile: +6012 391 0691

 

Korang boleh tengok utube ni to see the clear picture camna bentuk, design dan isikandungan album yang Langit Biru Studios did for us.

 gigih aku buat video ni untuk korang yek, sesungguh nak explain pasal booklet depa yang best, zaman dulu mana ada pesen gini sei!

Tapi yang paling suka of cos RB hehehehehe

IMG_8300

Cak! comel tak saya dalam gambar ni :)

nanti senang aku letak pulak the photos of the birthday session pulak yek, Thanks big love to Adi and Syed from www.langitbirustudios.com

Comment: 15