…Kleenex kan ada

48hours sponsored post

photo-2

Awat nangis nih?

Sedih :(

Sedih gapo?

Sedihlah, boyfriend ada makwe lain!

photo-3

Awat nangis lagikah?

Tak, selsema ler, berair2 mata ha tahan selsema

ooo padan pakai tissue

20130303_120331

Huh bertisssue lagi, awatnya?

Peluh, paneh…meruap2 hah nitik peluh!

Main gapo?

Masuk gym, main squash lah, futsal. Takkan main chess pulakkan…

So antara 3 senario atas nih, takkanlah tak de satu pun yang korang tak pernah jadi kat korang kan? Mesti semua orang dalam seumur hidup ada jugak pakai tissue. Itulah yang paling mudah dibawa, dalam handbag aku pun memang memanjangnya ada tissue, orang pompuan lagi ler penting semua tu heh. Aku kalau makan kat foodcourt hah memang sokmo kenkadang penjual makan tak bagi tissue, adakalanya depa tu nak tunggu kita mintak baru depa bagi, yet kita ni pun kengkadang lupa gakkan, so kepentingan tissue pada wanita memang sangat umpama darah dalam badan. Ehwah!

Kleenex

To men pulak, hah dalam kereta ke dalam rumah, pun mesti ada tissue.

So we go for Kleenex!

Why Kleenex? Coz the latest innovation from Kleenex yang lebih mengutamakan kelembutan/softness dalam hidup kita ni. Betapa kita perlukan words of galakan, encouragement, special little notes from our children atau sentuhan kasih sayang yang hanya sekadar I love you, lembut dan soft. Jadi begitulah penyesuaian Kleenex dalam kehidupan kita.

20130303_122912

Dengan kelebihan  soft comforting touch of the new Kleenex 3-ply facial tissues diinject dengan cucumber extract untuk lebih membersihkan muka, bukan sahaja meninggalkan senses  di minda tetapi untuk lebih kulit yang lebih rasa segar dan tegang.

Kulit kita yang senang kering, kalau tidak pun berpeluh tapi nak mendapatkan kesegeran dalam keadaan tension, hah inilah tissue yang kita perlukan, handy dan mempunya nuatural rejuvenating benefits pulak tuh.

Dengan launchingnya the Kleenex, mengajak dan mengalu semua untuk joining the exciting new 2013 editon of “Share The Softness with Kleenex”, yang akan bermula dari March – April tahun ini.

photo-4

Urusan mak2 tak pernah habis,  peluh tak ler menitik sangat but boleh rasa ler bahang heh di muka!

Korang hanya perlu, LIKE the Kleenex Facebook fanpage, post and share cerita2 atau words of encouragement bersama family atau rerakan, dan akan berpeluang untuk mendapatkan the relaxing spa experience bersama Kleenex Natural facial tissues, untuk 8 minggu, contest akan berlangung dan prizes up to RM24,000.

Kleenex_tissue

The range of Kleenex Natural facial tissue boleh didapati di mana2, get some of the boxes untuk di rumah, office, kereta atau on the go. Hanya dengan harga dari RM4.90 up to RM14.95, the Kleenex is yours!

Serbu serbu serbu  facebook.com/Kleenex.Malaysia! Coz Kleenex ada flavour baru hah, timun, terasa segar dengan haruman cucumber di wajah kita!

Khidmat pesanan masyarakat Kleenex is brought by Redmummy.com

Comment: 7