Kleenex

Limited Edition Kleenex Vanilla yang wangi harum semerbak!

.

.

IMG_3002

The other day I was at this new, limited edition Kleenex Vanilla Scented Tissues launching event. Actually Akak a bit sceptical la about this scented tissue kan, so I thought tisu ni maybe wangi biasa-biasa jer but to my surprise this new tissue memanglah wangi dan really menyegarkan mood dan suasana.

I think this is the most wangi event I’ve been attended :)

IMG_3046

So the event started with some background introduction about this new tissue. So untuk pengetahuan korang sebelum ni Kleenex telah memperkenalkan their fresh Cherry Blossom scent, kemudian their delicately floral Rose scent dan sekarang bersempena Hari Raya season Kleenex memperkenalkan pula this brand new, limited edition, sweet-smelling their KLEENEX VANILLA SCENTED TISSUE.

This new Vanilla tissue, rasa wangi bau dia secara tak langsung mengimbau kenangan Akak menolong Mak Ajah baking Vanilla cookie time nak Raya dulu-dulu hiks. Penatnya ya amat, puasa-puasa tolong bakar biskut Raya, tapi bila dah siap, tu yang tak terkata puasnya. Bau biskut Vanilla tu jer dah buat hilang penat puasa. Belum lagi rasa Vanillanya yang sedap, lagi tak sabar nak Raya. That’s was quite long time ago.

So bila Akak dapat tahu limited edition ni available masa Raya, bukan main kenangan-kenangan indah bersama keluarga tersayang seperti Mak Ajah mengimbas kembali. Tak sabar-sabar pula tiba-tiba nak bersama-sama berhari raya :)

IMG_3448

Sama seperti kita yang perlukan sentuhan lembut ataupun soft touch dalam kehidupan seharian, begitu juga Kleenex mengutamakan kelembutan/softness dalam tisu mereka ini. Dengan kelebihan  soft comforting touch of this new Kleenex 3-ply scented facial tissues yang sekaligus memberi aroma harum yang menyegarkan, bukan sahaja meninggalkan senses di minda tetapi mood menjadi lebih ceria.

Akak personally percaya haruman wangian semerbak seperti KLEENEX VANILLA dapat menaikkan aroma positif sekaligus menjadikan mood yang lebih ceria and tenang. Lebih-lebih lagi rasa bau Vanillanya yang sebati dengan hidup kita dan ini secara tak langsung mengaitkan kenangan terindah berkait dengan haruman Vanilla, lebih-lebih lagi cerita-cerita lama Hari Raya.

IMG_3191

Wanginya bau tisu ni, mak mertua Akak cakap…

Bukan wangi saja Mak, KLEENEX VANILLA SCENTED TISSUE ni juga lembut. Dan walaupun lembut ianya kuat dan tak mudah koyak bila diguna.

IMG_3197

Even the tissue box is design nicely and look good dan tak payah nak pakai sarung kotak tisu :)

IMG_3062

The range of Kleenex scented facial tissue samada Rose Essential Oil, Cherry Blosson ataupun Vanilla ni boleh didapati di mana-mana kedai berhampiran. Hanya dengan harga dari RM14.95 untuk 4 packs of 114 sheets.

Kleenex Vanilla Scented Tissues dapat membangkitkan suasana dan mood lebih ceria dengan aromanya yang harum menawan dan lebih-lebih lagi di musim Hari Raya ini, jadikan Kleenex scented tissue teman bersama hidangan raya korang bersama-sama family dan teman-teman yang datang berhari raya :)

For more information, layari FB Kleenex Malaysia

Comment: 4

…Kleenex kan ada

48hours sponsored post

photo-2

Awat nangis nih?

Sedih :(

Sedih gapo?

Sedihlah, boyfriend ada makwe lain!

photo-3

Awat nangis lagikah?

Tak, selsema ler, berair2 mata ha tahan selsema

ooo padan pakai tissue

20130303_120331

Huh bertisssue lagi, awatnya?

Peluh, paneh…meruap2 hah nitik peluh!

Main gapo?

Masuk gym, main squash lah, futsal. Takkan main chess pulakkan…

So antara 3 senario atas nih, takkanlah tak de satu pun yang korang tak pernah jadi kat korang kan? Mesti semua orang dalam seumur hidup ada jugak pakai tissue. Itulah yang paling mudah dibawa, dalam handbag aku pun memang memanjangnya ada tissue, orang pompuan lagi ler penting semua tu heh. Aku kalau makan kat foodcourt hah memang sokmo kenkadang penjual makan tak bagi tissue, adakalanya depa tu nak tunggu kita mintak baru depa bagi, yet kita ni pun kengkadang lupa gakkan, so kepentingan tissue pada wanita memang sangat umpama darah dalam badan. Ehwah!

Kleenex

To men pulak, hah dalam kereta ke dalam rumah, pun mesti ada tissue.

So we go for Kleenex!

Why Kleenex? Coz the latest innovation from Kleenex yang lebih mengutamakan kelembutan/softness dalam hidup kita ni. Betapa kita perlukan words of galakan, encouragement, special little notes from our children atau sentuhan kasih sayang yang hanya sekadar I love you, lembut dan soft. Jadi begitulah penyesuaian Kleenex dalam kehidupan kita.

20130303_122912

Dengan kelebihan  soft comforting touch of the new Kleenex 3-ply facial tissues diinject dengan cucumber extract untuk lebih membersihkan muka, bukan sahaja meninggalkan senses  di minda tetapi untuk lebih kulit yang lebih rasa segar dan tegang.

Kulit kita yang senang kering, kalau tidak pun berpeluh tapi nak mendapatkan kesegeran dalam keadaan tension, hah inilah tissue yang kita perlukan, handy dan mempunya nuatural rejuvenating benefits pulak tuh.

Dengan launchingnya the Kleenex, mengajak dan mengalu semua untuk joining the exciting new 2013 editon of “Share The Softness with Kleenex”, yang akan bermula dari March – April tahun ini.

photo-4

Urusan mak2 tak pernah habis,  peluh tak ler menitik sangat but boleh rasa ler bahang heh di muka!

Korang hanya perlu, LIKE the Kleenex Facebook fanpage, post and share cerita2 atau words of encouragement bersama family atau rerakan, dan akan berpeluang untuk mendapatkan the relaxing spa experience bersama Kleenex Natural facial tissues, untuk 8 minggu, contest akan berlangung dan prizes up to RM24,000.

Kleenex_tissue

The range of Kleenex Natural facial tissue boleh didapati di mana2, get some of the boxes untuk di rumah, office, kereta atau on the go. Hanya dengan harga dari RM4.90 up to RM14.95, the Kleenex is yours!

Serbu serbu serbu  facebook.com/Kleenex.Malaysia! Coz Kleenex ada flavour baru hah, timun, terasa segar dengan haruman cucumber di wajah kita!

Khidmat pesanan masyarakat Kleenex is brought by Redmummy.com

Comment: 7