Pa&Ma August Bumper Issue

IMG_1884

IMG_1885

IMG_1888

IMG_1890

Link nih behind the scene of the photoshoot with Catriona Ross and Sharifah Sofia

http://redmummy.com/2013/07/10/2-collaborations-for-august-pama-bumper-issue/

Lepas tuh aku ingatkan end July logik le baru ada kat newstand tuh, rupanya by midst July dah terpacak yer, so aku pun pergi le beli gak. Dah orang bilang Kak Red Kak Red….pi beli Pa&Ma akak tuh, saya dah beli kakkkkkkk

Macam akak punya majalah le gaya ko cakap tau dik hahahahaha

So ai pun turun ngan gangs, bonong2 tengok.

Bawak balik, esoknya kakak pi bawak pi sekolah agama dia! Duh. ko ni kakak, lagi nak pecah lubang mak ko tu Redmummy, kot ye pun proud adiknya kuor majalah, tak yah le bawak punnn.

Oh ok…issue yang dibincangkan ialah berkenaan breastfeeding. aku masih lagi ler netekkan RB tu wpun dah tak sepenuhnya, dia mana boleh berpisah lagi.  N yang pentingnya, soalan pasal breastfeeding tu Pa&Ma suh aku buat, aku jawab 8 pages hokeyyyyyyyyyyy!! tak semua yg kuor, frust betul.

Ko suh bloggers jawab, dapat kat aku yang kuat menceceh, topik best pulak memang panjang le ceritanya.

Topik breastfeeding tuu….so the mothers fathers yang intend to breastfeed your child, or ibu2 yang sedang breastfeeding, pls get a copy of Pa&Ma August 2013 Issue.

******************************************************************************

Sesapa yang ingin mendapat pendapatan sampingan, nak duit masyuk lebih sikit tiap bulan, bolehlah ikut jejak langkah ajen insurans kami iaitu Double N – Nizam dan Naf. Tapi depa ni bukan buat part time dah, depa dah memang full time punya kerja jadi ajen insurans sampai every year dapat melancung oversea!

Kalau berminat nak mula, jangan bimbang dia punya howto, ataupun tak tau camna nak mula sebab depa ni akan bantu korang untuk mulakan langkah sebagai ajen insurans dari A to Z. Not to worry OK. So jangan malu-malu, boleh get in touch dengan Agent Double N ni to start your new journey as insurance agent disamping dapat duit masyukkkk :)

Oh by the way, Prudential ada kuorkan produk baru yang cover untuk baby yang baru lahir yang kena warded disebabkan jaundice/kuning up to RM1000. Ni sesuai untuk ibu-ibu yang sedang pregnant sekarang ni, bermula dari RM80 jer premium dia. Boleh tengok info lanjut di Double N.

******************************************************************************

Comment: 8