Sin to Baht….

IMG_8213

gi shopping, sesatunya hari yang a bit relax. no rushing to son’s school and no job event nak kena pi cover malamnya. pendek kata yang takde kena mengena ngan hari itu ialah, betapa so looking forward if dapat short breakkkkkkkkkkkkkk…..

last holiday was the Milan trip. lama dah tuhhhhh

IMG_8221

eh dah ke Tesco….bukan Singapore yek.

Pi Tesco tujuannya lain, pi tukar duit depa nak pi Singapore. pastuh pi pulak ngan Kakak berduaan jer, so memang mendapatlah kan dia dapat pau maknya. Dapat pulak mak yang eh eh…murahnya basikal ni, murahnya skooter adik ko niiii.

Setiap seketul tu RM30 hahahaha tu pasal aku amik. Tak tau pun Tesco ada jual murah gini. Dalam online takdak kuor benda nih, if not dah lama aku borong gak. Aku mana ada beli barang dapur kat Tesco tu physically nih, all the time ngan online jer. Sekejap di sini terus ke Mee Kari udang galah coz janji ngan laki aku kat situ.

Kekejap tu Abang dok tepon hei napa le maknya adiknya tak bebalik lagiiii

Ada persinggahan rupanyaaa

IMG_8237

kakak memang fav makan nih, aku bungkuskan untuk abangnya jugak. Bapaknya joined after, pun semangkuk lagi kari udang galah dia tibai. Pastu kita pi dedekat situ, aku ada project laki bini sket.  Bersungguh kakak makan pepanas tuh hehehehe…..

Project laki bini yang tunggulah yek korang :)

IMG_8229

Sin Dollars for them to spend in Singapore. Bangkrap apak korang, mana dengan tix untuk 5 orang kena bayau, pastuh maknya ngan baby tak boleh nak ikut sama, so terpaksa pendekkan trip kat Singapore coz RD has to come back before i leave pulak. hah tu lah pasalnya, memanglah boleh kalau aku ikut sama bukan takde flight tix pun kan, cuma dah nak kena jugak balik awal coz initial plan kena balik only after tues.

Alah camnilah, cakap cite pepanjang pun bukan korang yang pening pala pun, lagi letih hangpa nak pikir memahamkan ceritanya. Overallnya, aku ngan Zeeshan kat KL and depa kat Singapore ler…

IMG_8231

Dan maknya ada blogging job di Bangkok.

Kap kap sawadikappppp….

15,000 baht cukup tak nak shopping?

You just have few hours to shopping jer, cukup ler tu. Kalau berlebih notes tu pi habiskan kat dalam Bangkok’s airport.

Bangkok aku datang, setelah 5 tahun kembali semula.

 

Comment: 4