Happy 40th Birthday RD on 19th Oct!

ok hari ni speciallah kita buat entry jugak coz hari ni birthday RD, the important man behind this blog. kadang2 blog ni aku punya but formalitynya blog ni laki aku punya wpun aku yang founder and creator hahahha lantaklah situ, laki bini pun.

dia x penting for upfront, yang penting RM je kan, dia dok belakang tabir.

So so

hari ni birthday RD. orang lama known him as Sirman, Nuffnang tak kuasa ngan nama tu, maka permanently lah jadi RD. His blog is also reddaddy.com . korang ingat dia memain ke nama blog tuh, memang ujud, all of his travel photos blog.

selingan sket…

one day kitorg kat Uniqlo, ngan anak beranak nih.

IMG_4017

makcik2 middle east wpun tak geti cakap omputih, dia orang selamba je bagi jacket suh laki aku pakai. so laki aku layankan je lah, ni mesti kes anak lelaki depa or cucu depa ke yang size sama ngan RD nih. Bersungguh le laki aku pun sarung ler…

IMG_4016

siap dizipkannya hah, nak tengok muat tak, secocok tak.

IMG_4023

bukan selai tuh, dibaginya colour lain pulak suh laki aku try. bertabahlah je pakcik ni melayankan….ngan kata2 ‘duh bila nak sudah nih!’ kahkah kah….orang bebaik cam gitu yang, takpolah kita tolong orang, sket je pun, sok sok mana tau kita susah, anak2 kita susah, orang bantu kita pulak. Alah try baju winter je pun kan kan kan…

Chop! turquoise biru cantik? itu Hong Kong Disney mari mar….

So Mr RD, suami saya. Dad to Abang, Kakak and Zeeshan.

40

Happy 40th Big Birthday.

Hadiah dari bininya….love love muahs kelechop! Ada ler hadiahnya…wait up :)

Comment: 12