One of the events…

IMG_2228

 

IMG_2321

 

IMG_2328

 

IMG_2283

IMG_2294

IMG_2296

IMG_2257

This was part of my events, the day RD masih lagi ada di KL, but kemudian kita lari2 pulang coz he needs to catch his flight that nite. Pancit hakak dek aritu, ramai message aritu gak akak tak layan. Penat betul. Balik tu pun tidurkan Zeeshan, ngan aku tidur sama.

Laki dok kejut, lagi sejam I nak pi dah, rendang ai mana.

hahahaha rendang dah siap packs ok, siap vacuum pack lagi. Rendang ayam rendang daging, sambal ikan bilis. siap segala. Beras pun dia bawak. rice cooker ada staff dia bawak, so depa pepandai le bersharing. Dapatlah lepas makan for the first 10days, pastuh pandai2 la korang cari kebab.

Laki fly jer, huh esoknya aku terus bantai tidur seharian hahahaha. main kuor masuk tengok anak2 jap jap jer. Betul2 cover balik tidur yang dah berapa lama tak mendapat. Ada laki susah sket nak tidur lelama nih, dah takde laki, ko buat ler cam na, ko la Chief of the house. Nak mandi lambat pun takde sapa nak jeling. kehkehkeh….

Oh Thanks KIA for the opportunity, malangnya mak merah tumpas untuk ke Brazil :) .

Comment: 4