Plan Pengganti Gaji Suami!

Ada few days back aku boleh bermimpi my hubby meninggal! Ke korang tau apa makna mimpi macam tu? Mintak la jauh-jauh kan, panjangkanlah umur dia :)

Tapi bila fikir-fikir balik, kalo dah ketentuan Allah suamiku pergi, mampukan aku sensorang besarkan anak-anak physically, mentally dan lebih-lebih lagi financially? Pernah terfikir tak korang?

So better aku introducekan Plan Pengganti Gaji Suami!

Aku personally sarankan para-para isteri, tolonglah amik berat, adakah suami kita ada PLAN PENGGANTI GAJI? Bukan Plan Pengganti Suami hiks :) itu dah kes lain.

Kenapa aku kata suami kita yang kene amik? Sebab kita wanita ni if suami meninggal, sedih sgt kan, sedih satu hal, tapi kita yang hidup ni perlu juga teruskan perbelanjaan keluarga.

Sebab tu Plan Pengganti Gaji ni penting, kita dan anak-anak akan dapat sekurang-kurangnya RM100,000 untuk teruskan hidup dengan selesa in shaa Allah.

Sekarang ni PLAN Penganti Gaji ni dah murah, starting dari RM30 sahaja.

Untuk info lebih lanjut emailkan

- DOB suami, pekerjaan, merokok/tidak
- lokasi korang

ke nafisahamran@gmail.com atau WA 017-3413043 (naf)

atau boleh juga visit FB Page #planpenggantigaji

Orang kata sediakan payung sebelum hujan, tapi jangan la korang buat Plan Pengganti Suami plak hiks :)

Comment: 4