The Poplook Raya for Raya…

Tepi tepi sikit

bagi model tercinta ni buat catwalk sikit.

Lama dah tak memodel heh. Maklum ler ai kan low profile *pui*.

But but, for some occasions, akak kena model up coz baru korang rasa wah cantiknya ko kak red, aku nak beli jugaklah. Coz first entry of Raya Promo PopLook aritu kan akak dah buat perjanjian ngan korang, bila akak dapat the fav yang akak gilakan, mesti akak posing sini walaupun akak tak pakai lagi for raya or events but to tayang badan kat hangpa dulu, i present you….

Top – Sasha Bronze (RM76)

Bottom – Sara Deep Red (RM86)

Boleh dapatkan hak kalian di PopLook.com

 

IMG_9952

IMG_0544

IMG_0556

 

IMG_9975 (2)

IMG_9977 (2)

Nak tukar top sahaja, tapi nak maintain Sara macam akak buat nih?

Boleh jugak, akak tukar pulak pakai dengan Selena Creme (RM79). Pun boleh dapatkan di PopLook, banyak new arrivals.

Diadun manis bersama dengan ikatan reben yang buat Kak Red macam anak manja 17 tahun, *tolong up sikit jer*

IMG_0011 (2)

IMG_0633

IMG_0025 (2)

But nak tukar style, rasa nak tuck in?

Eh maklumlah dah kurang sikit buncit nih dah boleh tuck in kan, so kita buang reben comel sebentar, kita tuck in bergaya begitu gah di jalanan Syawal nanti, mahupun during Ramadhan dan selepas Raya pun boleh pakai. Akak boleh selamba je nanti pakai pi kerja, Satu Tower 2 tau aku Redmummy and they know i m very fashionista gak heh….pakai apa pun orang dah tak kisah.

IMG_0660

IMG_0044 (2)

IMG_0041 (2)

IMG_0665

Semuanya datang dari PopLook. it comes in few colours too. As a red lover, i go for red one lah, but if you tak nak amik these collections, ada many other types of raya collections or non raya too in their site.  Macam kata member akak le kan, sangatlah very reasonable price harga di PopLook, ramai je yang dah  menerjah sama pakai.

Ada satu skirt from PopLook, akak dah pakai 2 kali dalam instagram, the name is Aderyn Maxi Skirt, havent been out in my blog yet, but kat IG FB Twitter dah out, itu pun satu my best collection from PopLook ever.  Can be worn during raya gak, you kena pandai mix and match. For me, raya ni pakaian perlu sopan, asal tidak menjijik di mata :) .

Readers – Thanks for having me as your model of theRedmummy LOL. Belum ko suruh akak catwalk lagi, walaupun petite i still can beat Tinie the model. Kahkahkah.

PL_RAYABANNER_BAROQUE_B

 

PL_RAYABANNER_JEWEL_A

PL_RAYABANNER_BAROQUE_A

The Raya collections of PopLook are all named as: Garden, Lace, Jewel dan Baroque.

Have a pleasant shopping day in PopLook.

Comment: 9