Melastik ke Bintang…

IMG_4102

yey raya lagi. Syawal dah habis kan, takpelah, blog akak lambat :) . Hafiz Hafizol, ko janganla kejam tak bagi akak posing cite raya yek hiks…

IMG_4105

aku punya la berharap yang kat belakang tu sume bersopan bila aku ajak bergambar, tapi, atas bawah punya contoh, memang tak dapatlah…

IMG_4128

ada tema kekuning sikit kat family aku, except aku lah, aku pakai bawah Zalora, atas Aare of Fashion Valet

IMG_4134

oh tuan tanah kedaung…MB and Sya. Kali ni buat pertama kalinya, dapat jugak sampai ke rumah in law MB. ada majlis hari raya, and birthday too. Thanks MB invite kak red wpun kami datang dah hujung2 waktu…maklum ler, nak datang berjalan bagai kena tunggu anak2 habis tuition, kang kalau pergi menonong je, one of akak or suami kena tinggal or kena subcon pulak kat my family members lain untuk jemput depa.

IMG_4142

hah banyak tema kuning sini, RD Kakak and Zeeshan in yellow. abang and maknya je tak…makan sini sodap, ada nasi lomak. Laki aku makan 2 bungkus ke 3 kot, aku gatah2 sikit coz sambalnya pedas, hakak tak makan pedas dik. Laksa pun aku cuit2 rasa gak. Ada kek sarang semut kukus, tu yang aku adap, baru makan 2 pcs, nak amik lagi eh dah tak de….hahaha alahai.

Takpelah, nanti order lagi kat Baz.

 

IMG_4169

Zeeshan dan Ray tiada dalam gambar kerna mereka sedang sibuk dengan dunia depa. Beza anak2 kami tu 7 hari je kalau tak silap, tu pasal boleh gang. Thanks MB and Sya. Oh dah hujung2 raya ni aku dah tak rajin nak pakai baju raya, lagipun satu rumah je nak pergi, kalau 2,3 bijik rumah mungkin aku bantai gak pakai baju raya. Dan justeru itu, aku ada lagi balance baju raya lebih 5 pairs ok yang tak berpakai yet, boleh bring forward tahun depan je lah.

Si MB ni kalau hang nak cari rumah jualan, belian, sewa or anything bolehlah use his service. Selalu perasan called him self  Ejen Kacak lah, Ejen Hensem la. Aku rasa nak lastikkan je ko! Ni his blog: http://www.melastikbintang.com/

Wei MB…jangan lupaaa yaaa mak tunggu lagi project ko nih!

Akak pun nak sewakan rumah VA akak, any takers? hehehehe…skang our VA tu ngah stage nak repaint and reno sikit on the kitchen cabinets pastuh ready to sewa. Meh meh….umah VA akak ko tak yah ler contact MB nih, ko kena contact Kak Red ler :)

 

 

Comment: 10