1 or 2 weeks update…

Raya is coming

and semua pun dah mood raya. in less than a week Ramadhan akan meninggalkan kita. For record, Zeeshan masih lagi bertahan puasa penuh kecuali his first day ramadhan yang yang yuk tu lah. Age 5 1/2 tahun, not bad for him, very well achievement sangat kot. Alhamdulillah.

I tak nak menyembang beria, i pun dah takde mood sangat nak blogging coz of raya gak, bz ngan life too…so this will be just my simple entry untuk tak nak bagi korang kecewa yang datang blog ni, tengok takde update. See saya memahami korang.

 

IMG_7766

 

IMG_7776

Avenue K

IMG_7887

IMG_7897

The alley between MO and KLCC

IMG_7973

Auralens, many years dah aku pakai brand nih for colored lenses. Love their product so much.

IMG_8076

K’s buka puasa, mak ajah and abah datang sama (thanks to my youngest bro tolong bawakkan depa).

as of now mak masih tak sihat lagik…

IMG_8149

Visit to Jalan Tar during Friday’s lunch break….berpinau paneh ngan menduga tekak betul hahahaha..sib baiklah dah tua, kalau bawak Zeeshan mau dia mintak air air air

IMG_8213

Astro’s Buka Puasa at the Majestic Hotel

IMG_8204

The top, one of my pre baju rayas lah gak…it comes in 4 colours but i bought 3 colours, so 2 colours lagik to wear pas2 raya…Insyallah

IMG_8337

weekend’s buka puasa

IMG_8374

another round of buka puasa at BGR with 2 GBM girls and of cos with their family

IMG_8454

reunited after so  many years susah benau nak jumpa bertiga.

Macamlah aku takde ‘handbag’, dedua anak kiri kanan hahahhaa

IMG_8494

Red Family in jeans, for the first time semua sarung jeans – of cos maknya yang jadi tokey OOTD

wrap up of jenjalan before kakak balik to her hostel on the next day nya

IMG_8551

I finally pakai all 5 colours of Shadedough by Hanis Zalikha. She sponsored me for all 5 and semua colour akak suka.

Insyallah i will post up lagi 2-3 entries (im trying) before Syawal and andai akak pun tersasar terlajak laris bagai, mohon maaf salah silap, tulisan yang merobek hati ko segala or tak setuju ngan my opinions bagai, specially those yang tak suka Kak Red tapi masih menatap blog nih, instagram or FB akak, semoga Ramadhan ini mahupun Syawal nanti hati mu sesuci Lebaran, putih salji, hilang hitam2 khianat menyampah tu hendaknya. Amin.

:)

 

Comment: 7