RedMummy

Blogspot in memory…

serverphp.png

http://redmummy.blogspot.com ‘s tracking sheet

 

 

sudah masuk 14 hari, 2 weeks redmummy.com dirasmikan dibuka to public, tapi masih lagi ada beberatus peminat setia redmummy yang menjengah dan menjenguk blog lama ku di blogspot..

 

ada rindu di rumah lama?

 

dulu tracking sheet ni mendongak beribu2 per day visitorsnya, tapi sejak pindah, pun masih juga ada yang sudi membaca archive blog mak merah yang lama…

 

hallo…saya di redmummy.com skang ni…

 

 

 

Comment: 8

My walk…

if i cant be treated well

i will find a way, to be treated

if i m not welcomed

i will still find my way to be welcomed

but if my heart is broken

the scar will remain forever…

Comment: 4

Red Diva…

p2170053.JPG

 

my Red Diva nick comes with a reason…

Comment: 14

Red wt Brown…

2202200850401.jpg2202200850411.jpg2202200850361.jpg

i still have the smiling face kan…

 

untuk hundreds of comments for my down moment, smses, emails, yms yang masuk bertubi2, terima kasih. ada yang tidak mahu berada di kelompok ramai anto komen, cukup sekadar di belakang tadbir.

 

tapi apapun x yah lah pi tanya hal masalah saya kat orang lain, as i said before dah dua kali aku blogkan pasal kes ni, ask me personally if u want to know, jgn pi tanya orang lain or jgn pi tanya bloggers lain hal hal aku. i never appoint any of them to be my spokeperson.

 

my ym msgr is still working, and so far sapa yang msg, sume aku jwb kan, x penah lagi ada yang kena makan dek tegur aku…so knock my door and ask me. aku yang ngah masalah ni lagi sakit hati and bertambah2 menyampah bila ada yang pi sibuk tanya hal aku kat bloggers lain. tolong ye, saya dah 3 kali blogkan pasal ni.

 

 

Comment: 8

Red’s dining…

p2170011.JPG

 

the plates are all in red, aku lupa nak singkap masa amik gambo ni, but the TV3 ppl dah siap terbalikkan to snap all in red masa depa did the shooting, aku pun x pasan coz masa tu aku dok carik food kat dapur, i was damn hangry, dari pagi perut dok butterfly ngan mende2 ni sume….

Comment: 2