RedMummy

Lonely…

I promise to tell u a story..donno when but right now I’m posting this entry from smwhre, got time off to rush smthing.

Apa aku nak ckp ye, I just heard another bad news n another yg buat aku mandom n termenung.

I’m in the oldtown coffeehse dah 10 min duduk tp x de waiter pun nak serve aku. Nak panggil pun mls…ada air aku minum, x de air aku dok jelah kat sini.

Kat sini ada wifi but I don’t carry my laptop plak, pakai berry pun jadiklah janji I can express things out though not much.

I will write again pasal I ve to wait like 2 hrs till my things got done.

Comment: 5

Enter and delete…

aku type pepanjang pastu aku padam, enter.

aku type lagi, kuor masuk blog ni and padam balik.

x tau apa nak tulis, x terkata. i m off to menara again and again and again…

Comment: 12

!!

i m weak..

Comment: 21

Trying to say…

aku suka baca comments kowang

kadang2 bila ngah mandom2 gini, baca komen2 lama korang bley gak buat tersengih.

tell u the truth, aku nak jawab setiap satu komen personally, but i dont really sit infront of my blog siang2 hari waktu keje tu, time keje i m fully occupied. bila dah malam, aku telek belek komens korang…

nak jawab sesatu x terdaya, so kdg2 aku satukan and baru aku jwb, main pikul kati je. ikut nasib aku suka komen korang, aku jadikan entry. minta maaf ye kalau ada komen korang yg aku x jwb personally, bila ngah merundum ke bawah ni mulalah lembik segala.

šŸ™

Comment: 8

:(

im having down emotion right now.Ā  i dont visit any of yr blogs, if i do, i dont even leave any comments since few days ago.Ā  aku tengok, blah. ada yang langsung aku x pi visit langsung.

i think i have problems, i talk to few ppl, some said this and some said that.Ā  kengkadang ada mende remeh buat aku angin, aku malas nak update blog ni, update mmg le update but i dont post many entries, 3 is the max kot…itupun sume been set since a nite before. auto timer posting. but not la this entry.

 

donno la wat to tell you, mbe boring wt works, overloaded. feel like to go back to my ‘mother’s company’ pun ada gak. nak ngamik gambar, nak beramahtamah wt frens pun malas. semua malassssss!Ā  i met one blogger yesterday and 2 silent readers today, pun aku mls nak blogkan. semua mood hilang.

 

muka aku pun cam toya jer bila typing this entry.Ā  sirman left to work tonite, aku nak nganto ke pintu pun malas, malasssss!!! i hate to see some ppl, i hate to keep thinking bout something and i just wanna mumbling in my own blog.Ā  Kamb, thanksĀ to give a good ‘slap’ to yr sister via ym today.

 

aku dah leh agak apa korang nak advise n nasihat, thank you in advance. so so so not in the mood.

n i just realised that today is already 19th of February.

 

 

Comment: 18