RedMummy

Redmummy’s high profile…

It shows that being a high profile blogger has its perks too – my red diva keeper

i m not a high profile blogger, aku biasa2 jer lah….bla bla, eh malas lah nak ckp detaily.

but as i said before redmummy.com has its own brand name already, bukan sejak berzaman dotcom, tapi sejak zaman blogspot lagi. i hv my own followers and loyal readers.

one thing that i love to do is to promote new bloggers, ramai bloggers dah dapat fan sendiri which comes from redmummy, i made few entries bout A blogger or B blogger, my readers will ambush your blog. that s one of my duty being redmummy.com . ada blogger dah boleh stand on their own, doesnt need my promotion anymore, ada yang lupa daratan oh ni x yah elaborate lah ye, ada yang dah ada loyal readers memasing. i m glad to help them.

tapi ada yang tetiba terjah aku mintak aku promotekan blog dema, x leh la camtu dik. i hv to make fren wt yr blog first, i hv to get to know you bagai, i hv to study yr blog dulu, agak2 la kan kalo nak bagi aku kerja free ni.

i give this service foc.

but the manager of redmummy has started complaining that bloggers should start charging their service too, nak masuk parlimen baru takkan semuanya nak free. this is a service provided by a blogger to other bloggers.

 

x zalim ke?  i dont think it s the right way but bloggers, what say you?

 

 

Comment: 19

Red red magic…

takde magic lagi dah lah…

2 je magic yg best aku baru tau:

1. i can detect you sampai lubang cacing

2.i can set my entry timer in advance.

tu jer…lelain pelan2 saya belajar yer. anw, starting yesterday semua entry are done and set via timer, aku x mobile pun. very ez kan. at least i put 3,4 entries in a day via remote.

kenyang la korang…

Comment: 11

Black Coffee…

Coffee anyone?

orang kata minum kopi ni nanti susah nak tido lah apa bagai la kan, tp kopi dah immune ngan badan aku. minum pun mengantuk gak….kalo x minum pun mengantuk gak.

 

120220084817.jpg

i was not able to go down and grab anything for my after lunch coffee and hot choc. aku ni pepagik ke petang2 pas makan ke nak kena ada air panas, baru leh layan…

 

kalo during lunch, jarang sangat aku belasah air sejuk, mesti mintak teh tarik. so kalo dah dpt teh tarik, coffee n hot choc x payah dah. tp kalo x dpt, ha siap lah mulalah resah gelisah.

 

Ni stock aku simpan kat opis, Kopi Aik Cheong. Ko ado? ko mesti x kenai kopi ni kan… kaw kaw!!!

 

 

 

Comment: 24

Black Lalat…

to the owner of IP: 211.25.130.42 @ Lalat 1

I got you! the comments that he/she gave is not edited but i edit his/her nick/id, retrieve the comments over here.

I m not using someone else nick or name if i want to send my own comment in someone else blog, so this fella is using my name to send comment in my own blog. WT..! This is called Lalat.

Baru 3 hari redmummy.com been launched, ada jugak lalat yang bersama mengekoriku di mana-mana. Aku dah cakap aku detect IP ko automatically, staff RHB Bank HQ ko yer…

 

**I control my blog, so think twice before sending comments. x sesia bayo domain sendiri, macam-macam ada!

 

 

 

Comment: 45

Not Red baby…

 

mestila gaya tu dah ada….

gaya bapak kalo x de, apa kes kan abang ngan gegirl tu plak…

120220084820.jpg

120220084818.jpg

My sister Nana’s baby boy, Baby Khyre…

 

 

 

 

Comment: 7