RedMummy

people…

Let me brief a bit bout the ppl arnd me in this coffeehse:

Next to me they r 3 chinese ladies, rupa gaya like hsewives. They are lepaking here just to hv frens toktok while waiting to pick up their kids at school ptg nnt…

Depan aku lak a mother yg dah 50s wt her daughter early 30s and another 2 teenage girls, anak si 30s tu gamaknya.

Sblh meja satu lf ni 2 young girls mbe off duty or ngah belajor lagi kat U kot. Depa 2 ni dr td dok usha aku coz minat kat all red items yg aku dok pgg or mbe dema dok pelik org gila merah ni xde keje ke mata dok staring kat depa…

Oh the 2 young girls just left…

And young boy wearing orange shirt just came and passed me bunch of cash…itu adik aku lah, I asked him to pass me some money coz I dnt carry enaf duit right now to pay for smthing shortly..

N now I’m getting sleepyyyy…

Comment: 2

Lonely…

I promise to tell u a story..donno when but right now I’m posting this entry from smwhre, got time off to rush smthing.

Apa aku nak ckp ye, I just heard another bad news n another yg buat aku mandom n termenung.

I’m in the oldtown coffeehse dah 10 min duduk tp x de waiter pun nak serve aku. Nak panggil pun mls…ada air aku minum, x de air aku dok jelah kat sini.

Kat sini ada wifi but I don’t carry my laptop plak, pakai berry pun jadiklah janji I can express things out though not much.

I will write again pasal I ve to wait like 2 hrs till my things got done.

Comment: 5

Enter and delete…

aku type pepanjang pastu aku padam, enter.

aku type lagi, kuor masuk blog ni and padam balik.

x tau apa nak tulis, x terkata. i m off to menara again and again and again…

Comment: 12

!!

i m weak..

Comment: 21

Trying to say…

aku suka baca comments kowang

kadang2 bila ngah mandom2 gini, baca komen2 lama korang bley gak buat tersengih.

tell u the truth, aku nak jawab setiap satu komen personally, but i dont really sit infront of my blog siang2 hari waktu keje tu, time keje i m fully occupied. bila dah malam, aku telek belek komens korang…

nak jawab sesatu x terdaya, so kdg2 aku satukan and baru aku jwb, main pikul kati je. ikut nasib aku suka komen korang, aku jadikan entry. minta maaf ye kalau ada komen korang yg aku x jwb personally, bila ngah merundum ke bawah ni mulalah lembik segala.

:(

Comment: 8