ServerFreak

Deal 3: Jom Jimat “Together-Gether”

*20% off Elite Linux Shared Hosting package pada RM240(Harga Asal: RM300)
Dengan FREE Domain & FREE E-commerce Site Template (bernilai RM1200)!*

Hanya sah dari 16/12/2010 – 23/12/2010*

Promosi ini bagi menggalakkan mereka yang mahukan website e-commerce sebenar di mana pemilik boleh mengurus order dengan lebih efisien dengan sistem order & automatik invois e-commerce template.

Hanya dengan membeli pakej shared hosting elite, SF menawarkan servis FREE E-Commerce Site setup secara lengkap termasuk Free Header & Background.

Bukan itu sahaja, SF pakej ini juga datang dengan FREE DOMAIN.

Sampel E-commerce Site Pakej Ini :  http://wowdemo.serverfreak.com/mystore1/

http://wowdemo.serverfreak.com/mystore2/

Maklumat lanjut boleh deidapati di http://wow.serverfreak.com/2010/together-gether-3-bm/

Soalan Lazim (FAQ) Pakej di : http://wow.serverfreak.com/together-gether-3-faq-bm/

Comment: 5

Jom Jimat ” Together-Gether ” Serverfreak Deal 2 ( 8/12/2010 – 14/12/2010)

Kepada semua blogger dan yang BARU HENDAK MENJADI Blogger, Ini peluang yang dinanti-nantikan !

image

image

Kod Promosi: wpdeal

Sampel Blog Yang Anda Akan Dapat ( Anda pilih dari 10 template header  yang kami ada, kami akan design untuk anda):

http://wowdemo.serverfreak.com/wp1/

http://wowdemo.serverfreak.com/wp2

http://wowdemo.serverfreak.com/wp3

http://wowdemo.serverfreak.com/wp4

Kami ada design lebih dari ini untuk pilihan anda !!

Tema & Syarat :

* Promosi ini hanya sah untuk pendaftaran baru pakej hosting WordPress 2GB.
* Nama domain PERCUMA hanya sah untuk pendaftaran domain com./net./biz./name./org./info.
* Nama domain PERCUMA harus adalah nama domain utama kepada akaun hosting anda yang berkaitan.
* Pakej hosting WordPress 2GB ini hanya datang dengan satu Template Blog PERCUMA.
* Design Banner PERCUMA harus dipilih dari koleksi banner Serverfreak yang sedia ada.
* Design Background PERCUMA harus dipilih dari koleksi background Serverfreak yang sedia ada.
* Semua design PERCUMA hanya sah untuk sekali perubahan sahaja. Anda bebas untuk membuat apa-apa perubahan pada blog sesuka hati =)
* Setup dan design blog anda akan berlangsung sekitar 4 hari dari hari “Deal is On”.
* Promosi ini hanya sah sehingga 14 Disember 2010, 11.59 malam.
* Promosi ini tidak sah bagi pembayaran yang dibuat selepas tamat tempoh promosi walaupun
anda telah membuat order sebelum tarikh tamat.
* Promosi ini tidak sah bagi penerimaan komisen affiliate.
* Promosi ini tidak boleh digunakan bersama-sama promosi,diskaun atau voucher lain.

Maklumat Lanjut boleh dibaca di sini : http://wow.serverfreak.com/2010/together-gether-2-bm/ atau hubungi kami di talian +603-33712564

Comment: 6

Promosi JOM JIMAT “Together-gether”

image

Sepanjang bulan Disember ini Serverfreak akan melancarkan Promosi Jom Jimat ‘Together-gether ” Promosi kali ini nyata lebih menarik kerana Serverfreak akan menjalankan PROMOSI BERLAINAN SETIAP MINGGU (One week One deal)  sempena ‘countdown’ kepada tahun 2011!

Jom Jimat “Together-gether” ini maksudnya, pembeli boleh menikmati penjimatan yang menarik sekiranya jumlah pembeli untuk promosi tersebut mencecah jumlah pembeli minimum yang ditetapkan atau wang anda akan dikembalikan sepenuhnya.

“DEAL” PERTAMA Minggu Ini (1/12/2010 – 7/12/2010)

image

30% diskaun bagi pendaftaran baru domain name .com ! Anda hanya perlu membayar RM 28 (harga asal : Rm40) untuk memiliki domain name sendiri . Bukan itu sahaja , pembelian domain ini datang dengan WHOIS PROTECTION secara PERCUMA dan juga servis percuma menggantikan domain blogspot anda kepada domain pembelian anda ini !

Tunggu apa lagi ? Rebut peluang keemasan ini segera !

Kod Promosi : domainsaver

Bagaimana Untuk Menikmati Promosi Ini ?

Klik pada “Buy Now” untuk menikmati promosi keemasan ini dan buat pembayaran anda. Promosi ini hanya sah dan dimiliki anda sekiranya jumlah minima pembeli mencecah 15 orang. Jadi, tunggu apa lagi, kongsilah info promosi ini bersama kawan-kawan, saudara-mara, ahli keluarga, rakan sekerja melalui Facebook,Twitter, SMS dan sebagainya supaya jumlah pembeli minima untuk promosi ini berjalan boleh dicapai !

Jangan Risau ! Sekiranya jumlah minimum pembeli tidak dicapai, ini bermakna promosi ini tidak dapat berjalan, pihak kami akan memulangkan jumlah penuh yang yang telah anda bayar kepada akaun Maybank, Public Bank Atau CIMB anda.

Nantikan promosi-promosi hebat yang berlainan setiap minggu !!

Tema & Syarat
Promosi ini hanya sah untuk pendaftaran baru domain .com/.net/.biz/.info/.org/.
Harga promosi ini hanya sah untuk pembelian setahun, dimana harga pembaharuan domain pada tahun seterusnya akan kembali pada harga asal pasaran.
Promosi ini hanya sah sehingga 7 Disember 2010, 12.00 tengah hari.
Promosi ini tidak sah bagi pembayaran yang dibuat selepas tamat tempoh promosi walaupun anda telah membuat order sebelum tarikh tamat.
Promosi ini tidak sah bagi penerimaan komisien affiliate.
Promosi ini tidak boleh digunakan bersama-sama promosi,diskaun atau voucher lain.

Maklumat lanjut boleh dibaca di sini : http://wow.serverfreak.com/2010/together-gether-1-bm/ atau hubungi Serverfreak di sales@web-hosting.net.my

Redmummy.com is proudly hosted by Serverfreak :)

Comment: 8

ServerFreak berwajah baru & Merdeka Promotion!

Sticky post jap yek, scroll down for my latest entries!

Korang sure tau yang RM is proudly hosted & sponsored by ServerFreak. So bila RM revamped for new look, depa pun apa lagi nak join sekaki gak revamp their website :)

So hari ni depa melancarkan Website Berwajah Baru yg lebih mesra pelanggan, lebih teratur & updated FAQ. So agak2 dulu ada soalan2 korang yg tak terjawab, leh la baca the new updated FAQ. SF juga melancarkan 2 pakej baru untuk shared hosting iaitu ” Platinum (30GB disk space)” & “Gold (60GB disk space) “

Opss bukan itu saja, semua org pakai twitter, so does Serverfreak. yokk follow their Twitter. lagi senang nak dpt updates :)

Lagi satu, they also launch their new blog. ni mcm nak lawan RM jer ni hehehhee!

WOW

Blog WOW serverfreak ini di wujudkan sebagai platform utk berinteraksi antara Serverfreak dengan pelanggan dan mampu memberi informasi kepada pelanggan SF & pada masa yang sama memberi peluang kepada SF untuk lebih memahami pelanggan SF.

Blog ini pulak terbahagi kepada dua kategori :

Frisky

Frisky adalah untuk bloggers, generasi muda dan ‘social networkers’ di mana kandungan blog menjurus ke arah aktiviti , peraduan dan tips menarik untuk generasi yang sentiasa aktif mengikut perkembangan semasa.

SavvyT5

Savvy pula menjurus ke arah kandungan yang lebih informatif dan serius dan lebih sesuai kepada para ahli perniagaan dan entrepreneurs. Savvy juga memberi peluang kepada pelanggan SF yang mahukan SF membantu mempromosikan kewujudan business mereka dalam bentuk banner dalam laman Savvy sendiri. Ini merupakan salah satu inisiatif SF dalam membantu para ahli perniagaan khususnya bagi mereka yang baru mula berkecimpung dalam bidang masing masing.


ff1

Tak sah la kalo tak de contest kan. SF juga menganjurkan peraduan FREAKYFOTO sempena wajah baru SF ni. Penyertaan di buka kepada SEMUA samada pelanggan SF ataupun bukan pelanggan SF.

Peraduan ini dijalankan dai 15Julai 2010 – 15 Ogos 2010.

Senang jer cara penyertaannya :
a) tangkap gambar anda dalam ekspresi paling lucu atau mengerikan (freaky)
b) upload gambar tersebut di laman freakyfoto
c) dapatkan rakan atau ahli keluarga untuk undi gambar anda.

Maklumat lanjut tentang hadiah peraduan ini boleh didapati di sini. RM3k worth of prizes yangg oiii

Last but not least, sempena nak menyambut Merdeka, SF telah bermurah hari memberi diskaun utk 2 pakej di bawah. Just masukkan kode promosi kat bawah ni masa buat order tu nanti.

1. Promosi Elite Shared Web hosting : elite53merdeka

2. Promosi VPS : vps53merdeka

Thanks ServerFreak for hosting RM and giving out contest and discounts !


Comment: 9

RM hoster…

IMG_1638

dah kawin…takde le nak pepeluk yekkk :P

IMG_1637

soon to kawin, ke main melekat…

hehehehehe….ai enjoy their hospitality!

Sam is the boss, Sherene is the assistant to Sam aka  soon to be his wife.

Sam is also the owner of ServerFreak. ServerFreak is 1 of the well known server hosting company to lots of blogs in Malaysia, i think international as well.

kenapa saya pilih ServerFreak? so far dia punya support reliable & down pun jarang2 gituuuuuuuuuuu ;) My previous hoster aku sebelum ni adalah sangat propah! pakai sebulan 2 dah tak leh nak layan my hits, apadah, luckily i got ServerFreak, and we are so match to each other.

Read the review of their services that we did before, got diskaun tau :)

Comment: 12