VA

Tutup idung!

020320085193.jpg

 

020320085203.jpg

 

bapak busuk la lam lift ni…cleaners baru clearkan sampah from all floors and br bawak turun, wuh…menahan la menutup idung! sampahnya dah takde, tapi tinggalan baunya very the ‘harummmmmmmm’!!!

Comment: 5

Jiran Tetanggaku aka Bloggers…

290220085185.jpg

sayang betul kucing ni ngan hensem boy ku, and abang mmg lah gilakan kucing….malas aku nak marah dia dok situ main ngan kucing… bape puluh kali dah dia pujuk nak bela kucing, tapi the approval from the king hasnt gone through yet. nak wat camne….i m only a queen, the power is in the king’s hand.

290220085190.jpg

n yes we ended up our dating day by having our early dinner kat bawah VA jer…fail laa! aku tengok abang ngan busuknya ngan comotnya, weih meh ler kita makan kat VA jer pastu balik mandi. lagi senang citer.

290220085186.jpg

sambil makan, aku melambai2 ala model kat jiran tetanggaku yang itu itu itu tuuuuu….korang x nampak ke? alah tingkap umah yang takde grill tu! ha tu lah jiran mesyurat tingkap ku! so kalo agak2 nak ajak jumpa ita, pikir2lah dulu, orang kuat aku ni mesti report kat aku dulu..kan ta kan kan kan? hiks…

emm.. excuse me, i ada mesyurat tingkap ngan orang2 atas umah ai plak..

bloggers kat VA ni ramai, kami very the serumpun. tu tak termasuk ngan jiran tetangga di tanah jajahanku, dah katanya aku ketua kampung dema kan…

:P

 

Comment: 9

Wani and TV3…

p2240236.JPG

hatta and hazwani mmg suka white2 concept kat umah dema ni..

oh btw, yang kena shooting arini bukan hatta but hazwani, nama wani dah mula nak naik in the fesyen line.. all the best to you darling

p2240219.JPG

goreng ye wani, jangan x gorenggg….asyik tergelak2 je budak ni tau masa ngah shooting…

p2240235.JPG

p2240230.JPG

keje aku ngan gegirl dok snap sana sini, x leh buat bunyik kang kaco orang je ngah buat keje. sempat hatta bukak bilik dia tunjuk aku sapa membongkang kat dalam..

fiebie – gambo ko ngah tido kroh kroh, sudah ada dalam simpananku … dua ploh sennnnnnnnn!

p2240243.JPG

aku lupa nak tarik gegirl gambo bersama, sentap la little diva kan, that s akak producer tv3 ku yang suka menjadi silent reader. kak akan kuannounce tarikh rakaman kita tu to my readers emm soon soon ye kak..

wani – pasni kita tengok hit sapa naik during ko nye episode ke akak nye episode, matiklah bercompete!

p2240241.JPG

dear frens, i m not into nona ke whi ke mhi ke majalah 3 ke..no no lah. akak x cakap pun lagi apa show nye kan, tunggu la ye nanti akan kuwarwarkan…kan kak producer kan?

yang perlu kau tahu, Wani is in episode 3, Red Diva lak in Episode 6

p2240245.JPG

the tv3 team including one model
umah budak2 ni atas umah aku jer, so turun naik lift dah sampai…jiran tetangga marrr.. sori ye ita, ko block lain dok dendiam :P

p2240237.JPG

program cari menantu? lagilahhhh bukan, saje abang lighting pose his red shirt for u…

Comment: 18

Red and the neighbours…

p2240212.JPG

ha kan very the merah socks gitu…

p2240211.JPG

pastu tengok koleksi kasut2 adik2 bujang aku….

p2240213.JPG

namanya rumah fesyen designer kan…camni la jadiknya bila hall dibuat wardrobe

classic tau!

p2240214.JPG

kenapa aku kat sini ye…. baru pas mandi terus datang naik umah dema, Hatta Dolmat and Rafie Nasir

related to TV3 gak lah, akak producer kesayanganku asked me to menyibuk so aku pun nyibuk le jenguk..

gegirl ni kalo muncung dia datang, nak amik gambar pun obvious kuor tau.

ha next entry sambung cite ….

Comment: 15

Lenanya tidur…

170220084979.jpg

few days ago, masa nak parking we found this guard tido lena, seriously x sedo lsg…

170220084980.jpg

reversing pun, dia masih gak lena..

170220084982.jpg

aku dah kuor keter, anak2 dah berdentum tutup pintu keter pun masih lagi dia kroh krohh…

170220084984.jpg

4 of us lalu depan dia mmg dia sedapnya mimpi..on duty ni

170220084985.jpg

close up view, wpun gambar kecik tp berdengkur x hengat..

 

hemm…..letih mak nengok.

 

Comment: 7