RM Bolt!

can u bolt

Ingat lagi entry aku minggu lepas pasal the fastest man is now on the fastest territory? Sapa lagi kalau bukan Usain Bolt yang sekarang menjadi official ambassador untuk Celcom network! Memang ngam la Celcom 4G LTE dengan Usain Bolt. Dua-dua lajuuuuuuuuuuuu. Pilihan yang tepat!

Aku ada jugak mention pasal Celcom punya all-new Celcom First Facebook fan page yang sekarang sedang mengadakan contest Can You Bolt?

So persoalannya, Can you be Bolt?

Contest ni bukan la suruh korang lari selaju Usain Bolt tu, confirm la berjanggut pun tak boleh kannn. Tapi cuma nak suruh korang pose macam Usain Bolt tu ajer. Hikss kalau macam tu semua orang boleh, betul dak?

how to win can u bolt

Just ikut 3 simple steps ni. Pertamanya kena la carik gaya terbaik untuk pose seperti Bolt tu. Lepas tu apa lagi snap dan upload photo Bolt korang tu. Last sekali just wait and hopefully pose korang berjaya menjadi 100 pemenang yang bernasib baik :)

IMG_3270

Aku rasa pose Bolt aku ni semacam jer ek  =( Aargh kena submit pose yang lain la macam ni :[

Now turn korang pulak to unleash the BOLT in you dan jangan lupa submit photo tu di Can you be Bolt dan 100 hadiah menarik menanti korang :)

Comment: 9