Visit the Pos…

saya ada tugasan luar di Pos Msia KLCC….

rambut wanita ini sangat cantikkkkkkkkk…..sebelah tu anak mudanya, orangnya dah cam 40s tp wajahnya ya waduh, x berani le aku nak snap dedepan kan

kasut saya dan kasut rakan sekerja saya, kasut baru ye kawan saya tu

selain dari melakukan kerja tugasan luar, saya amik kesempatan dengan mengreddeem itu RM625 hasil rebate road tax itu…. kan baru last week saya renewed road tax kan. ingatkan kena claim bulan 8, rupanya dah boleh amik jam2 ni gak. alangkan kena beratur sampai 1 jam, haruslah aku amik terus…

rakan sekerja gurau selamba meh lar share2 ngan ai itu duit rebate, manyak cantikkkkkkkk…. :P

oh itu barang yang ai suh teka ialah parcel box of Pos Malaysia. Tak taulah napa aku beli, tp ai know ai need to post something via Pos Msia next month (s)….

satu kotak tu 2 ringgit jer….

Comment: 6