Wed noon & Mandi Gajah…

morning of wednesday, sirman mmsed me this photo, he brought them to mamak for late breakfast, dalam tetiga mize sepupu depa paling lambat bangun seiiii….

i didnt join them coz i had to go to work 🙁

enaf wt cuti2 msia, for the time being lah…

leaving for lunch, simple attire

7 inggit for sardin, telur mata and ati also teh tarik singgit 50 total 8.50

makan kat klcc, ko nak daya gimana, bayo la kan memahal wpun kat luor makan camni baru 3,4 inggit

our lunch is joined by another fren, another blogger, huhuu….x leh tayang mukanya

panas beliang kat luor tu, i left oKLCC at 130 pm, pusing satu kl to get to this place, i m on half day leave mar…orang kata pagi keje petang cuti, shift gitu …

sambil snapping this photo, someone called me related to this issue, the topic is about bilik untuk disewa tapi apakan daya, ada orang nak gemer over sesangat pi anto harsh comment in that entry, dah x pasal hot lah pulak entry tu yet none yang tanya pasal isu bilik sewa (as of 9pm tonite, sib baik iklan tu menjadik, dah dapat dah new housemate)

Sesapa nak berkenalan ngan that fella yang anto komen tu ye, trace la korang sendiri ye:

Streamyx IP Add :  60.49.64.44

Date and Time sent for commenting: 20/8/2008 Wednesday at 1.01pm

**********************************

The first comment that she/he sent was from Tuesday’s purple entry:

Streamyx IP Add: 60.52.134.34

Date and Time sent for commenting: 13/8/2008 Wednesday at 12:54 PM

**********************************

saya x heran pun ngan comment yang that fella hantar, kalau aku baru bukak blog hari ni, kompem aku tutup balik blog aku lepas dapat that kind of comment. tapi sebab aku dah lama blogging, some more it s not the first time ai dapat komen2 gitu, dah berpuluh ratus kot 😛 ai dah immune, anto la ko komen kasar maki carca marba pun, ai tarak heran la adik abang akak…buat hapa nak pening pala, yang anto komen tu yang pening pala sibukkan hal aku, ai have a very good life, alhamdulillah. They tried so hard to ruin my life, after all, ai have a husband and kids around me, apa lah yang ko sakit ati kan…

Oh saya dok dalam kereta for an hour, tunggu orang, next2 entry lah ai citer yer…

n ini untuk korang layan itu mandi gajah di kuala gandah, sirman just uploaded it…

Comment: 6