Pink Parcel From Doll…

red, mehlah turun buka puasa kat umah mak arini

oh boleh mak, ingat nak buka puasa kat luor…coming coming

so kami pun heret beret ke umah mak aku, last min call, sampai2 dah buka puasa kes sirman nya project sparkle grey tu yang buat lambat kann

tetiba je bila aku nak gerak kuor pi JJ, nana cakap ada parcel for me

eh eh, dr sapa pulak, bukan by post, tp anto tangan, orangnya sendiri datang anto kat umah mak aku

ai totally forgot bout Doll! you remember her? memang ada nick Doll bagi komen kat blog mak merah nih

she sent all these, 2 jars of kuih raya (nampak nau la kan aku x de kuih raya sib baik lah ada orang ramai yang sudi2 nak memberi ai kuih raya)

raya card and 2 angpaus for kiddos

RM10 each for them, tp lam note singggit, hegeh2 la gegirl mengira. dahlah dia kira in mandarin ik ek sam sek blablabla

ya itu muka abang yang terpaksa bergambo…

this is not the end, bila midnite of sabtu/ahad kami dapat lagi another parcel from another blogger/reader. rezeki rezeki…. :)

mungkin jugak aku menumpang blog merah ini, kalau aku x de blog, ada aku nak dpt memacam from korang from my blog readers. saya junjung kasih syahdu yang awak berikan. mekasih ye Doll….ko x tinggalkan fon no bagai, akak x tau camne nak contact ko, harap2 ko connected to the web, dapatlah ko baca pesanan mak merah ni…

ramai yang wonder camne nak anto kad nak anto parcel, u need to contact me privately via Contact Red or email at alompakagogo@yahoo.com ha barulah akak leh bagi add umah mak akak. Not to post to my VA’s house kang x muat post box, lgpun biar korang kenal sket ngan Mak Ajah (itupun kalau mak yang ada kat umah) if not leh jumpa my sis bro sume lah…

Thanks from our heart.

Comment: 16