The Choco Balls…

Choco Balls ni sangat sedappppppppppppppppppppppppppppppppp! harganya pun mahal tapi sedapppppppppppppppppppppppppppp, ha kalo aku cakap sedap, sampai 4 jars aku beli tau. RM32 for each of the jars ada lam 30 pcs.

 

Sebenarnya taun lepas EG bawak letak lam bilik dia and aku asik berulang la kuor masuk bilik dia makan cookies nih (ala2 cam ferraro pun ye gak tapi lagi sedap than ferraro rocher tuh ye), so ini taun bukak2 puasa je aku terus remind her that i want 4 jars!

boleh buat kudapan sesambil blogging, sesambil berholidaying gitu kan, dok tepi pantai ke hehehehee….4 jars ni x sampai bape ari je boleh abih ni, aku ngan gegirl kompem mengadap kunyah2. erkk..arap2 abang and sirman x minat lah, kalo idak lam 24jam je mau boleh abih nih…

 hahahah siot je aku kan, x bg laki ngan anak bujang makan, no lah – dalam ni ada kacang so abang tu kurang kalo ada menda2 kacang nih, sirman lak emm….u makan kepek kacang lah. ni ai n gegirl punya :)

Hangpa kalo nak order, meh amik no fon lady yang baut choco balls ni from my contact red. idok le teman nak jaja no hp dia kat blog merah ni kang….pas raya pun dia boleh buat gak. sodap woooo!

 

Comment: 13